Fenerbahçe Dünya Yıldızı Forveti Kadrosuna Katıyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fenerbahçe Dünya Yıldızı Forveti Kadrosuna Katıyor!

Devre arası transfer döneminde kadrosuna forvet transferi yapmak isteyen Fenerbahçe, yıldız golcüyü hedefine aldı! İşte transferin detayları...

Spor 10 Ara 2023 0
Fenerbahçe Dünya Yıldızı Forveti Kadrosuna Katıyor!

Trendyol Süper Lig'de son olarak deplasmanda Beşiktaş'ı yenerek liderlik koltuğunu geriye alan Fenerbahçe, devre arasında kadrosuna önemi yıldızlar transfer etmek istiyor. Dünyaca ünlü golcü için temaslara başlayan Sarı-Lacivertliler, kesenin ağzını açacak.

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş'la deplasmanda karşı karşıya gelen Fenerbahçe, rakibi karşısında ortaya muazzam bir performans koyarak adeta Beşiktaş'ı sahadan sildi. Yıldız isimleriyle galibiyete uzanan Fenerbahçe, Süper Lig'de yeniden liderlik koltuğuna 3-1'lik skorla oturdu.

Werner, Bundesliga'ya dönüyor

Sezon başında deneyimli teknik adam İsmail Kartal'la yola devam eden Fenerbahçe, tecrübeli teknik adam önderliğinde üç kulvarda gösterdiği performansla taraftar ve camiası tarafından beğeni ve övgü aldı.

Yaz transfer döneminde kadrosuna önemli yıldızları katarak adından söz ettiren Sarı-Lacivertliler, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Rodrigo Becao, Sebastian Szymanski gibi oyuncularla sahaya çok iyi bir performans koyuyor.

Devre arası transfer döneminde de kadronun eksik bölgelerine yeni isimler katmayı planyan Fenerbahçe, hücum hattında Ryan Kent ve King'in beklenen performansı verememesinin ardından bir transfer kararı aldı.

Timo Werner'e göre İngiltere'de oyuncular ''acımasız ve hızlı''- Son Dakika  Spor Haberleri | NTVSpor

Aradığı yıldız ismi Almanya'da bulan Fenerbahçe, kariyerinde rakip fileleri 222 kez sarsan ve takım arkadaşlarına 73 asist yapan deneyimli golcü için devreye giren Sarı-Lacivertiler, bu transferi tamamlamak için kesenin ağzını açacak.

RB Leipzig takımında son sezonda beklenen performansı veremeyen deneyimli golcü, 8 karşılaşmada sadece 2 gol atabildi. Premier Lig'de Chelsea formasıyla da beklenen performansın altında kalan Timo Werner, RB Leipzig'e geri dönmüş ve iyi bir performans göstermişti. Kariyerinde 80 milyon euro değere ulaşan Werner için devreye giren Fenerbahçe, yıldız ismi devre arasında kadrosuna katmak istiyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç