Fenerbahçe Brezilyalı Golcüyü Kadrosuna Katıyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fenerbahçe Brezilyalı Golcüyü Kadrosuna Katıyor!

Devre arası transfer döneminde kadrosuna golcü transferi yapmak isteyen Fenerbahçe, Brezilyalı golcüyle görüşmelere başladı! İşte haberin detayları...

Spor 21 Ocak 2024 0
Fenerbahçe Brezilyalı Golcüyü Kadrosuna Katıyor!

İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bu kez golcü transferi için düğmeye bastı. Kanarya, 31 milyon euroluk golcü için harekete geçti.

Ara transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe, bu kez golcü transferi için kolları sıvadı. Bonucci ve Krunic ile kadrosunu güçlendiren sarı-lacivertli ekip, 31 milyon euroluk yıldız golcüyü kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Carlos Vinicius completes Premier League return, as former Tottenham  striker signs for Fulham

Belçikalı golcü Michy Batshuayi ile yolları ayırması beklenen Fenerbahçe, yeni golcüsünü İngiltere'de buldu. Kanarya, 31 milyon euroluk golcünün transferi için harekete geçti.

11 Ocak'ta başlayan ara transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe, Bonucci ve Krunic'in ardından bir transferi daha bitirmek istiyor. Çağlar Söyüncü'nün transferi için girişimlerini hızlandıran Fenerbahçe, bu kez de golcü takviyesi için düğmeye bastı.

Bu sezon tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyenn sarı-lacivertli ekip, İngiliz ekibi Fulham forması giyen Carlos Vinicius'a talip oldu.

Trabzonspor golcü ismin peşinde! - Kuzey Anadolu

İngiliz ekibinin 28 yaşındaki golcü futbolcuyu satmak istediği ileri sürüldü. Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan yıldız golcü, bu sezon 16 maçta görev alırken 3 gol kaydetti.

Brezilyalı yıldız golcü için bugüne dek toplamda 31 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Sambacı golcü bugüne dek futbol hayatı boyunca 232 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 85 gol 35 asiste ima attı.

Bu transferde kısa süre içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç