Fenerbahçe Anthony Martial İçin Devrede!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fenerbahçe Anthony Martial İçin Devrede!

Fenerbahçe yeni sezonun transfer çalışmalarına devam ediyor! Son olarak gündeme Anthony Martial geldi! İşte transferin detayları...

Spor 11 Ağu 2023 14:31 0
Fenerbahçe Anthony Martial İçin Devrede!

Kanat pozisyonunu etkileyici bir yıldız oyuncuyla güçlendirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, uzun bir süredir Türk milli futbolcu Cengiz Ünder için Fransız Ligue 1 ekibi Marsilya ile görüşmelerini sürdürüyordu.

Sarı-lacivertli ekip, Cengiz Ünder transferindeki gelişmelere alternatif olarak dünya çapında ünlü bir ismi göz önüne aldı.

BEDAVA GELEBİLİR

Önümüzdeki sezon için İngiltere Premier Lig’in dev takımı Manchester United ile olan sözleşmesi sona erecek olan Anthony Martial’in transferi için yetkili isim Erkan Sulejmani, oyuncunun bonservis ücreti ödemeden Fenerbahçe’ye katkı sağlayabileceğini belirtti.

Yerli oyuncu statüsü nedeniyle Cengiz Ünder’i kadrosuna katmayı arzulayan Fenerbahçe, Marsilya’dan olumsuz bir yanıt alması durumunda Martial’i düşünmeye başlayabileceğini oyuncu çevresine aktardı.

YILLIK 5 MİLYON EURO TALEP EDİYOR

Manchester United’dan yılda 7 milyon Euro kazanan 27 yaşındaki Anthony Martial’in Fenerbahçe’den talebi ise yıllık 5 milyon Euro maaş, 4 milyon Euro imza ücreti ve 3 yıllık sözleşme şeklinde oldu.

Her hücum bölgesinde oynama yeteneğine sahip olan Martial, Premier Lig’de 196 maçta görev alarak 62 gol atma ve 33 asist yapma başarısını elde etti. Aynı zamanda Martial, Fransa Milli Takımı formasını 30 kez giyerek 2 gol kaydetti.

Fenerbahçe’nin transfer stratejisinin bu yıldız oyuncu etrafında nasıl şekilleneceği ve Martial’in takıma katılması durumunda nasıl bir etki yaratacağı, taraftarlar ve futbolseverlerin büyük bir merakla beklediği konular arasında yer alıyor.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç