Fed Faiz Kararı Sonucu Kripto Paralar Fırladı: İşte Bitcoin ve Ethereum Fiyat Grafiği
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fed Faiz Kararı Sonucu Kripto Paralar Fırladı: İşte Bitcoin ve Ethereum Fiyat Grafiği

Fed faiz kararından sonra kripto paralarda ciddi bir yükseliş görüldü. Sabah 21 bin dolar olan Bitcoin bin dolar yükseldi.

Kripto Paralar 27 Tem 2022 22:15 0
Fed Faiz Kararı Sonucu Kripto Paralar Fırladı: İşte Bitcoin ve Ethereum Fiyat Grafiği

Fed faiz kararı Bitcoin ve Ethereum'u uçurdu.

Amerika Merkez Bankası faiz kararını açıkladı. Açıklanan faiz kararından sonra kripto paralarda ciddi bir yükseliş görüldü. Gündüz saatlerinde yatay seyreden kripto paralarda yükselişler yüzde 13'ten fazla oldu.

FED FAİZ KARARI

Amerika Merkez Bankası tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada politika faizinin 75 baz puan artırıldığına ve faizin yüzde 2.25 ile 2.50 arasına getirildiğine yer verildi. 

KRİPTO PARALAR SERT YÜKSELDİ

Faiz kararından önce yatay seyreden kripto paralarda faiz kararı ile birlitke sret yükseliş görüldü. Kripto para piyasasından gelen son dakika bilgilerine göre 1 Bitcoin 22 bin doların üzerine çıktı ve 22 bin 769 dolar seviyesine yükseldi.

İşte Bitcoin grafiğinde yaşanan değişim:

 

ETHEREUM FİYATI

Ethereum fiyatında da yüzde 10'dan fazla yükseliş görüldü. Gelen son dakika bilgilerine göre 1 Ethereum 1587 dolara kadar çıktı. İşte Ethereum fiyatında yaşanan değişimin grafiği:

FED FAİZLERİ NE ZAMAN İNDİRECEK?

Amerika Merkez Bankası nın gelecek seneye kadar faizleri kademeli şekilde yükseltmeye devam edeceği öğrenildi. Bank Of Amerika tarafından yapılan son dakika açıklamasında ise Fed'in Eylül 2023'ten itibaren, enflasyon kontrol altına alındıktan sonra faiz indirimlerine gidebileceği beklentisi paylaşıldı. 

Uyarı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7 kripto paralar konusunda yatırım tavsiyesi vermez.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç