Feci Kazada Doktor Buğra Kaan Yücebaş Hayatını Kaybetti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Feci Kazada Doktor Buğra Kaan Yücebaş Hayatını Kaybetti

Son dakika haberi: Doktor Buğra Kaan Yücebaş sabah meydana gelen feci kazada hayatını kaybetti.

3.Sayfa 13 Ekim 2022 10:18 0
Feci Kazada Doktor Buğra Kaan Yücebaş Hayatını Kaybetti

Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Buğra Kaan Yücebaş, feci kaza sonucu hayatını kaybetti.

İstanbul Ataşehir'den son dakika haberi geldi. Bugün sabah saatlerinde meydana gelen feci olayda iddialara göre , cadde üzerinde ilerlemekte olan bir kamyonet, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sürücüsüünün kontrolünden çıktı ve yol kenarında bulunan bir taksiye çarptı. Kamyonet taksiye çarptıktan sonra kaldırımda bekleyen iki kişiye çarparak durdu.

Sabah 5.30 sularında yaşanan feci olayda kaldırımda bekleyen yayalardan Samet Şenelen isimli kişi yaralandı. Hemen çevredeki vatandaşlar durumu polis ile sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, yaralı Şenelen'e ilk müdahalesini yaptı ve onu hemen ambulansla hastaneye kaldırdı. Doktor Buğra Kaan Yücebaş'ın ise yapılan ilk incelemede olay yerinde aracın çarpması sonucu hayatını kaybettiği tespit edildi. 

ANNE BABASINI BEKLERKEN

Kaza, Kayışdağı Mahallesi Kayışdağı caddesinde yaşanan olay sonrası bölgeye savcı geldi ve incelemelerde bulundu. Olay yerinde hayatını kaybeden doktorun dükkan önünde anne ve babasını beklediği , bu sırada kamyonetin ona çarptığı öğrenildi.

Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorluk yaptığı öğrenilen Yücebaş'ın annesi, babası ve kardeşi olay yerinde acı haberi alınca büyük üzüntü yaşadı ve sinir krizi geçirdi.

ÇARPMA SONRASI ŞOFÖR KAÇTI

2 kişiye çarpan araç sürücüsü olay yerinden kaçtı. Kamyonet sürücüsünü yakalamak için polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Başlatılan inceleme devam ediyor.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç