FB başkanlık seçimleri ne zaman? İşte kongre tarihi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

FB başkanlık seçimleri ne zaman? İşte kongre tarihi

Son dakika haberi: Fenerbahçe'de başkanlık seçimleri ne zaman yapılacak? Kongre tarihi belli oldu mu? İşte son dakika bilgileri.

Spor 14 Mayıs 2024 0
FB başkanlık seçimleri ne zaman? İşte kongre tarihi

Fenerbahçe Kongresi ne zaman? Başkanlık seçimi ne zaman yapılacak?

Başarısız geçen sezonun sonunda Fenerbahçe'de seçim konuşulmaya başlandı. Sezon başında 4 kupa hedefi olan Fenerbahçe, şimdi sadece ligde matematiksel olarak şansını sürdürüyor. Fenerbahçe'nin şampiyon olabilmesi için kalan iki maçını kazanması, Galatasaray'ın ise 2 maçını kaybetmesi gerekiyor.

Hal bu iken Fenerbahçe, geçen ay yapıtğı açıklamada başkanlık seçimlerine gideceğini bildirdi. Bu açıklama sonrası beklenen son dakika dün geldi ve Aziz Yıldırım, başkan adayı olduğunu kamuoyuna açıkladı. Yıldırım adaylığını şu ifadelerle açıkladı:

"Çarşamba günü yapacağımız toplantıda Fenerbahçe’nin kongresinde başkanlığa aday olacağımı açıklayacağım. Kimseyle kavga etmeyeceğiz ama Fenerbahçe'nin büyüklüğünü daha büyük hale getirecek şekilde organizasyon içinde geleceğiz. Bizim kavgamız Fenerbahçe'nin büyüklüğüdür, büyük olmasıdır, onu sağlamaktır. Zaten Fenerbahçe büyüktür, ona küçük dokunuşlarla hem bizim hem yönetimin bazı hatalarını düzelterek Fenerbahçe camiasını birleştirerek, tribünleri, kongre üyelerini 3 Temmuz sürecinde olduğu gibi bir araya getirerek o güç birliğiyle Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını sağlamak istiyoruz"

Saadettin Saran başkanlık yarışından çekilirken mevcut başkan Ali Koç da aday olacağını söyledi.

İKİ İSİM YARIŞACAK

Başkanlık seçimlerinde Aziz Yıldırım ile Ali Koç yarışacak.

FB'DE KONGRE VE SEÇİMLER NE ZAMAN?

Başkanlık seçimi bu ay içerisinde olmak zorunda. Fenerbahçe tüzüğüne göre, teamüllerin uygulanması durumunda Mayıs ayının son Cumartesi günü seçimlerin yapılması gerekiyor.

Bu teamüle göre seçimlerin 25 Mayıs 2024 tarihinde yapılması bekleniyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç