Fatih Terim Trabzonspor'un Yıldızını Panathinaikos'a Alıyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fatih Terim Trabzonspor'un Yıldızını Panathinaikos'a Alıyor!

Panathinaikos'a teknik direktör olarak giden Fatih Terim, ilk transferini Türkiye'den yapıyor! İşte o yıldız oyuncu ve transferin detayları...

Spor 27 Ara 2023 0
Fatih Terim Trabzonspor'un Yıldızını Panathinaikos'a Alıyor!

Yunanistan'ın Panathinaikos takımından teknik direktörlük teklif götürülen Fatih Terim, bu teklifi kabul etti. 

Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim, uzun bir sessizliğin ardından Yunanistan ekibi Panathinaikos'un teknik direktörlük teklifini kabul etti. Tecrübeli teknik adamın yeni ekibinde, Galatasaray'daki yardımcı antrenörü Necati Ateş'in yanı sıra idari kadrodan Şükrü Hanedar, Mert Çetin ve Eray Sözen'in de yer alacağı belirlendi.

Fatih Terim: Ben buraya Panathinaikos'u şampiyon yapmak için geldim - Yeni  Çağrı Gazetesi

TRABZONSPOR'UN GOLCÜ OYUNCUSUNU GETİRİYOR

Fatih Terim'in Panathinaikos'a transfer edeceği ilk isim de belli oldu. Terim'in gözdesi, Trabzonspor'da forma giyen ve mevcut durumdan mutsuz olan Bakasetas olacak. Yunan futbolcunun, ülkesinde forma giymeye sıcak baktığı ve sözleşmesinin sezon sonunda biteceği belirtildi. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da ayrılığa onay verdiği iddialar arasında.

Trabzonsporlu Bakasetas seri peşinde - Son Dakika Haberleri

Bu sezon Trabzonspor formasıyla 16 maça çıkan Bakasetas, attığı 5 gol ve yaptığı 2 asistle dikkat çekti. Panathinaikos'un, Türk futbolcusuyla anlaşması halinde orta sahaya büyük bir takviye yapmış olacağı belirtiliyor.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç