Fatih Portakal Açıkladı: Ekranlara Geri Dönecek Mi?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fatih Portakal Açıkladı: Ekranlara Geri Dönecek Mi?

Ekranlara veda edip YouTube kanalı üzerinden program yapmaya başlayan Fatih Portakal yaptığı son dakika açıklamasında ekranlara geri dönüp dönmeyeceğini açıkladı. 

Haberler 28 Ekim 2022 18:00 0
Fatih Portakal Açıkladı: Ekranlara Geri Dönecek Mi?

2020 yılında ekranlara veda eden Gazeteci Fatih Portakal uzun bir aranın ardından ekranlara geri dönüp dönmeyeceğini açıkladı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Ekranlara veda edip YouTube kanalı üzerinden program yapmaya başlayan Fatih Portakal yaptığı son dakika açıklamasında ekranlara geri dönüp dönmeyeceğini açıkladı. Türkiye Yüzyılı tanıtım toplantısına katılan Fatih Portakal burada program öncesinde yaptığı röportajda Gazeteci Gürkan Hacır ve Deniz Gürel'in sorularına yanıt vererek merak edilen sorulara yanıt verdi. 

"Düşüncelerimiz birbirinden uzak olabilir ama insani yaklaşımlar kapıdan girdiğimden itibaren var. İnsanlar beni aldılar, getirdiler ben kendim de yürüdüm hiçbir tepki olmadı" diyen Fatih Portakal, "İnsanda problem yok yani burada önemli olan siyasetçinin üslubu ama siyasetçi tansiyonu düşürürse ortam zaten yumuşuyor" dedi. 

FATİH PORTAKAL EKRANA MI DÖNÜYOR?

Portakal, "Ekrana dönecek misin?" sorusu üzerine ise, "Korkudan morkudan gittiğim yok" diyerek şu ifadeleri kullandı:

"Youtube'da daha kralını yapıyorum. Ben bıkmıştım aynı şeyleri tekrar etmekten, Youtube'da da teknik aksaklıktan sıkılmıştım bu sene atlattık. Eleştiryse eleştiri, övmeyse övme her şeyi konuşuyorum. Hedefimde Youtube üzerinden seçim yayını yapabilmek var. Bugün için ekrana geri dönmeyi düşünmüyorum ve keyif alıyorum" 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç