Fatih Erbakan: Faizi ve Amerikan dolarını kaldıracağız
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fatih Erbakan: Faizi ve Amerikan dolarını kaldıracağız

Fatih Erbakan yaptığı son dakika açıklamasında, "Türkiye'nin öncülüğünde İslam Birliği'ni ve adil bir dünyayı kurarak başta Gazze, Doğu Türkistan, Keşmir olmak üzere tüm dünyadaki mazlumların kurtuluşuna vesile olacağımızı buradan bütün dünyaya bir kez daha haykırıyoruz" dedi.

Ekonomi 26 Mayıs 2024 2
Fatih Erbakan: Faizi ve Amerikan dolarını kaldıracağız

Fatih Erbakan: Amerikan Dolarını kaldıracağız.

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan son dakika açıklaması geldi. Erbakan açıklamasında ABD Dolarını kaldıracaklaırnı söyledi.

Milli Gençlik Derneği tarafından Sakarya Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen "İstanbul'un Fethi" programına katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, fethin yıldönümünü kutlarken burada dikkat çeken ifadeler kullandı.

Ayasofya'nın İstanbul'un Fethi'ndeki önemine değinen Erbakan, "Ayasofya, merhum Erbakan hocamızın yıllar boyunca ifade ettiği gibi Hakk'ın batıla galebe çalmasının, Hakk'ın batıla üstün gelmesinin en önemli sembollerindendir. Ayasofya'nın Sultan Fatih tarafından kiliseden camiye dönüştürülerek ibadete açılması, fethin insanlık tarihine vurulmuş mührüdür" değerlendirmesinde bulundu.

İslam Birliği kurma hedefleirni daha önce de söyleyen Erbakan, bunu yineledi ve "Türkiye'nin öncülüğünde İslam Birliği'ni ve adil bir dünyayı kurarak başta Gazze, Doğu Türkistan, Keşmir olmak üzere tüm dünyadaki mazlumların kurtuluşuna vesile olacağımızı buradan bütün dünyaya bir kez daha haykırıyoruz" dedi.

"FAİZİ VE DOLARI KALDIRACAĞIZ"

Erbakan, iktidar olduklarında yapacaklarını şu şekilde sıraladı:

"Dış politikada fetihler gerçekleştireceğiz; tekebbür, çifte standart, savaşlar, işgaller olmayacak, kaba kuvvet değil, hak ve haklılık üstün tutulacak. Ekonomide fetihler gerçekleştireceğiz; sömürü, faiz, haksız kazançlar olmayacak, nimet, külfet dengesi dengelenmiş olacak, haksız vergiler olmayacak. Siyonizm'in en önemli sömürü aracı olan Amerikan doları ortadan kaldırılacak ve İslam dinarına geçilecek inşallah. Paylaşımda adalet temsil edilecek. Cenaballah'ın 8 milyar insan için bahşettiği nimetler, 8 milyar insan arasında adaletli şekilde paylaşılacak. Hukuk alanında fetihler gerçekleştireceğiz; çifte standart değil, adalet hakim olacak, kul haklarına riayet edilecek. Güçlüler haklı sayılmayacak, haklılar güçlü olacak inşallah. Bütün bunlarla zihinlerde fetihler gerçekleştireceğiz. Namaz kılan, Siyonizm kölesi olmayı reddeden nesilleri yetiştireceğiz inşallah"

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Ay Önce
Benimde
Ziyaretçi 2 Ay Önce
Bu adama kanım git gide ısınıyor