Fare Saldırısı: Çocuğun Yüzünü Isırarak Kanlar İçinde Bıraktı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fare Saldırısı: Çocuğun Yüzünü Isırarak Kanlar İçinde Bıraktı

Fare saldırısına maruz kalan 2 yaşındaki çocuğun yüzü kanlar içinde kaldı. İşte şoke eden haber.

Dünya 25 Eylül 2022 13:37 0
Fare Saldırısı: Çocuğun Yüzünü Isırarak Kanlar İçinde Bıraktı

Talihsiz çocuğun başına gelenler dünya gündeminde. 

İngiltere'den gelen son dakika haberi gündemde geniş yer aldı. Liverpool kentinde yaşanan olayda bir anne, gördüğü manzarar karşısında büyük şok yaşadı. Adı açıklanmayan anne, 2 yaşındaki oğlunun sesini duyunca büyük paniğe kapıldı ve hemen oğlunun yanına geldi. 

Kontrole gelen anne, 2 yaşındaki oğlunun yüzünü kanlar içinde buldu. Fare ısırması sonucu oğlunun yüzünün kanlar içinde olduğunu gören anne büyük korku ve şok yaşadı. Hemen oğlunu alan ve hastaneye götüren kadın  yaşadıklarını şu cümle ile tanımladı: "Bir kabustan ya da korku filminden bir sahne gibiydi." 

Gördüğü manzarayı hala unutamadığını, sürekli gözünün önüne geldiğini söyleyen kadın, "İki yaşındaki oğlumun yatağında ağladığını duydum ve içeri girdiğimde kanlar içindeydi. Şok içinde dizlerimin üzerine düştüm, farenin yanımdan koşarak geçtiğini görene kadar ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yoktu." diyerek dehşet veren anlatı aktardı.

Daily Mail'in aktardığı haberin detaylarına baktığımızda , kadının 4 yaşındaki oğlunun olaya şahit olduğunu ve o günden bu yana sürekli kabuslar gördüğünü, bunun etkisinden kurtulamadığını söyledi. 

TEDAVİYE İHTİYACI YOK

Hemen hastaneye getirilen çocuğa yapılan ilk müdahaleden sonra plastik cerrahi ve enfeksiyon hastalıkları bölümü , çocuk üzerinde tahliller yaptı. Yapılan tahliller sonucu çocuğun tedaviye ihtiyacı olmadığını, çocuğun evinde iyileşeceğine karar verildiği aktarıldı.

İşte fare saldırısına maruz kalan 2 yaşiındaki çocuk:

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç