Faizsiz ve 3 ay ertelemeli temel ihtiyaç kredisi başvurusu başladı: İşte en uygun faizli kredi hesaplaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Faizsiz ve 3 ay ertelemeli temel ihtiyaç kredisi başvurusu başladı: İşte en uygun faizli kredi hesaplaması

Son dakika haberi: Bankalardan faizsiz nakit avans ve 3 ay ertelemeli kredi için açıklama geldi. Başvurular alınmaya başladı. İşte hesaplaması.

Kredi 26 Şubat 2023 13:50 9
Faizsiz ve 3 ay ertelemeli temel ihtiyaç kredisi başvurusu başladı: İşte en uygun faizli kredi hesaplaması

3 ay ertelemeli banka kredisi başvurusu başladı.

Bankalardan son dakika açıklaması geldi. Deprem sonrası, deprem bölgesi başta olmak üzere Türkiye genelinde herkes için düşük faizli 3 ay ertelemeli kredi başvurusu başlatıldı. İhtiyaç kredisinde başvuruların başlaması ile birlikte kredi çekmek isteyen vatandaşlar, kredi faizlerinin ne olduğunu, çekilecek kredilerin geri ödemelerinin ne kadar olduğunu araştırmaya başladı. Biz de bu yazımızda söz konusu kredi ödemesinin detaylarına yer verdik.

FAİZSİZ 10 BİN TL

Bankaların 10 bin lira faizsiz nakit avans başvuruları başladı. Başlayan başvurulara baktığımızda, aşağıdaki bankalarda hesabı olmayan ve yeni hesap açan vatandaşlara 10 bin lira faizsiz nakit avans verilecek. Söz konusu nakit avanstan faydalanmak isteyen vatandaşların aşağıdaki bankalara müracaat ederek hesap açtırması gerekmektedir.

Akbank 10 bin TL, Denizbank faizsiz 10 bin lira, Yapı Kredi Bankası 10 bin lira veriyor. Bunların yanı sıra kamu bankaları yaptıkları son dakika açıklamasında deprem bölgesindeki vatandaşlara faizsiz 5 bin liralık nakit avans verildiği, bunun hesaplara tanımlandığına yer verildi.

3 AY ERTELEMELİ KREDİ BAŞVURUSU

3 ay ertelemeli kredilerin başvurusu başladı. Bankalardan yapılan açıklamada Merkez Bankası'nın faizleri 50 baz puan daha düşürmesi sonrası ihtiyaç kredisinde faiz oranlarının düşürüldüğüne yer verildi. Faiz oranlarının düşürülmesinin yanı sıra bankalar, 3 ay erteleme seçeneğini de vatandaşlara sunuyor.

ING Bank'tan çekeceğiniz 10 bin lira kredi için 1.29 faiz oranı sunuluyor. 12 ayda her ay 932 lira ödeme yapacaksınız ve 11 bin 128 lira ödeme yapmış olacaksınız.

TEB tarafından verilen 3 ay ertelemeli kredide faiz oranı 1.64 olarak açıklandı 12 ay vadede 10 bin lira çektiğinizde ayda 948 lira ödeme yapıp toplamda bankaya 11 bin 432 lira ödeme yapmış olursunuz.

NKolay tarafından verilen 3 ay ertelemeli kredide faiz oranı 2.89 olarak açıklandı. 10 bin lira çekecekler 12 ayda her ay 1041 lira ödeme yapacak ve toplamda 12 bin 550 lira ödeme yapmış olacak.

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamada 3 ay ertelemeli kredide faiz oranının 3.29 olduğuna yer verildi. 10 bin lira 12 ay vadede, aylık 1072 lira ödeme yapılacak ve bankaya toplamda 12 bin 919 lira ödeme yapılacak.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (9)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 13 Ay Önce
ya dyht
Ziyaretçi 13 Ay Önce
süpermiş hemen çekip ev alayım.milletin aklıyla oyun oynamayın..
Ziyaretçi 13 Ay Önce
hangi banka başladı
Ziyaretçi 13 Ay Önce
başlığa faizsiz yazıyorsunuz...
Ziyaretçi 13 Ay Önce
rezillik .