Faizsiz Sıfır Araba ve İhtiyaç Kredisi İçin Son Gün Yarın
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Faizsiz Sıfır Araba ve İhtiyaç Kredisi İçin Son Gün Yarın

Son dakika haberi: Faizsiz şekilde taşıt sahibi olmak isteyenler, ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler, başvuru için son saatlere girildi.

Kredi 29 Nisan 2022 21:19 0
Faizsiz Sıfır Araba ve İhtiyaç Kredisi İçin Son Gün Yarın

Faizsiz kredi çekmek isteyenler için son dakika açıklaması: Son gün yarın.

Faizsiz kredi çekmek siteyen vatandaşları ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada araba alacaklara ve ihtiyaç kredisi çekeceklere fiazsiz seçenek sunuldu. Araba almak isteyen vatandaşlara otomotiv şirketleri tarafından kredi kampanyası sunulurken Akbank ile TEB, faizsiz ihtiyaç kredisi verdiklerini , başvurunun 30 Nisan 2022 günü sona ereceğini duyurdu. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu faizsiz kampanyaların detaylarına yer verdik.

 

SIFIR FAİZLİ ARAÇ

Birçok otomobil markası, Nisan ayına özel vatandaşlara 0 faizli araç kampanyası başlattı. Belirli bir miktar parayı peşin verdikten sonra kalan paranın taksitlerle ödeneceğinin ifade edildiği açıklamalar ve kampanyalar şu şekilde:

Citroen

C3 marka araç: 0 faiz 40 bin TL 12 ay taksitle  ya da 12 ay taksitli 0.89 faizli kampanya sunuyor. 

C3 Aircross ve C4 modellerinde ise 50 bin TL 12 ay yüzde 0 faiz seçeneği sunuluyor. 100 bin TL'de ise 12 ay için 0.89 faiz sunuluyor. 

 

Ford: 

Ford 0 faiz imkanı sunmuyor. Fiesta, Focus, Kuga ve EcoSport model arabalarda 100 bin liralık kredi 0ç89 faizle 12 ay taksitle kullandırılıyor.

Mitsubishi:

Mitsubishi Yeni Space Star arabasında 50 bin TL'ye 12 ay yüzde 0 faiz imkanı sunuluyor. 

Nissan:

Nissan'ın en çok tercih edilen araçlarından olan Qashqai 200 bin TL 24 ay taksit ve 0,49 faiz seçeneği sunuyor. 

Opel:

Opel Mokka 'da 100 bin TL 12 ay taksitli yüzde 0 faiz imkanı sunuyor. 

Yeni Combo Cargo için ise 100 bin TL 12 ay yüzde 0 faizsiz seçenek var.

Toyota:

Toyota'nın kampanyasına baktığımızda ise Proace City ve Proace City Cargo 'nun 80 bin TL 12 ay yüzde 0 faiz imkanı ile vatandaşlara sunulduğu görüldü. 

Hyundai: ŞİMDİ AL 6 AY SONRA ÖDEMEYE BAŞLA

Hyundai'nin araç kampanyasına baktığımızda ise i10 modeli için önemli bir kampanya başlatıldığı görüldü. Şimdi al 6 ay sonra öde kampanyasında "Kampanya 30.04.2022 tarihine kadar tüm Hyundai yetkili satıcılarında geçerlidir. Şimdi alın, 6 ay sonra ödemeye başlayın Kredi Kampanyası, Garanti BBVA tarafınca tüm vade ve tutarlardaki 6 Ay ertelemeli kredi kullanımlarında %1,79’dan başlayan faiz oranları ile" denildi. 

Hyundai i10 1.0 MPI 67 PS Jump Benzin/Manuel – 262.400 TL

KAMPANYALAR YARIN BİTİYOR

Sıfır faizli araba almak isteyen vatandaşlar için yapılan son dakika uyarısında , araç almak isteyenlerin bu kampanyalardan faydalanmak için kendilerine en yakın firmaya gitmesi gerektiğine yer verildi. 

FAİZSİZ İHTİYAÇ KREDİSİ

Akbank tarafından yapılan son dakika açıklamasında faizsiz kredi için başvuruların 30 Nisan günü soan ereceğine yer verildi. Krediye başvuru için bankanın mobil uygulamasını indirip banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Faizsiz 7 bin 500 liralık kredi , ilk defa Akbank müşterisi olanlara veriliyor.

Bunun yanı sıra TEB'in kampanyasına da başvurular 30 Nisan'da sona eriyor. Aynı şekilde faizsiz avans veren TEB, 3 bin lira sağlıyor. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç