Faizsiz, 6 Ay Geri Ödemesiz Kredi Başvurusu Başladı: İşte Başvuru Duyurusu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Faizsiz, 6 Ay Geri Ödemesiz Kredi Başvurusu Başladı: İşte Başvuru Duyurusu

Faizsiz 6 ay geri ödemesiz kredi başvurusu bugün başladı. Kredinin detayları ve başvuru bilgileri yazımızda.

Kredi 19 Ekim 2022 08:51 0
Faizsiz, 6 Ay Geri Ödemesiz Kredi Başvurusu Başladı: İşte Başvuru Duyurusu

Faizsiz 6 ay geri ödemesiz kredi için başvurular başladı: Son başvuru 13 Ocak 2023.

İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve İstanbul Kalkınma Ajansı Dijital Dönüşüm İstanbul Faizsiz Kredi Desteği Programı kamuoyuna duyuruldu. Yayınlnana duyuruya bakıldığında faizsiz kredi desteği sağlanacağı ve bu kredinin 6 ay geri ödemesiz şekilde olacağına yer verildi. 

Son dönemlerde giderek yaygınlaşan ve işletmeler için vazgeçilmez bir konuma gelen dijital dönüşüm, her geçen gün daha da büyüyor. KOBİ ölçeğinde firmalar , özellikle pazar yerleri olmak üzere dijital satış kanalları üzerinden ürünlerini tüm dünyaya satabiliyor. Bu şirketlerin en büyük sorunu ise son zamanlarda daha da artan finansmana ulaşım sıkıntısı oldu. Firmalar , yatırım yapabilmek, iş yapabilmek ve ürün satabilmek için nakit paraya , yatırıma ihtiyacı var. Bunun için de en önemli kaynak krediler.

Bankalar ise son dönemlerde kredi vermede oldukça cimri ve seçici davranıyor. 

"İstanbul Kalkınma Ajansı, 2022 Yılı “Dijital Dönüşüm İstanbul” Faizsiz Kredi Desteği Programı için ilana çıkmış bulunmaktadır. İşletmelere yönelik olarak tasarlanmış olan bu program için İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından tahsis edilen kaynaklar ve son başvuru tarihi aşağıdaki tabloda yer almaktadır" ifadeleri ile yayınlanan söz konusu faizsiz kredi desteğinde başvuru duyurusunun tam metni için TIKLAYIN

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Yayınlanan başvuru rehberine baktığımızda şartlar şu şekilde öne çıkıyor:

- Kâr amacı güden işletme olması,

- Merkezinin ajansın faaliyet gösterdiği Düzey 2 bölgesinde (İstanbul) teklif çağrısı ilan tarihinden en az 3 ay önce kurulmuş ve tescil edilmiş olması

- Projenin hazırlığından ve yönetiminden doğrudan sorumlu olması, aracı olarak hareket etmemesi

6 AY GERİ ÖDEME ALINMAYACAK

İşletmelere verilen söz konusu kredinin 6 ay geri ödemesi olmayacak. 2 ile 5 milyon lira arasında yapılacak kredi desteğinin ödemesi 24 ay vade ile yapılacaktır. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç