Faizsiz 1000 TL Kredi Başvurusu Başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Faizsiz 1000 TL Kredi Başvurusu Başladı

N Kolay tarafından yapılan açıklamada faizsiz 1000 TL kredi başvurusunun başladığına yer verildi.

Kredi 14 Mayıs 2022 12:39 0
Faizsiz 1000 TL Kredi Başvurusu Başladı

Nakit paraya ihtiyacı olanlara faizsiz 1000 TL veriliyor.

N Kolay tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada nakit ihtiyacı olan vatandaşlara 1000 lira faizsiz para veirleceği açıklandı. Bir aya kadar verilen söz konusu nakit desteğini faizsiz şekilde verilirken daha fazla sürede borç almak isteyenlere 30 günün üzeri faizli oluyor.

"30 gün boyunca faizsiz geri ödenebilen 1000 TL'ye kadar kolay nakit" başlığı ile yayımlanan borç para desteğinin adı Kolay Para olarak adlandırılan nakit desteğinde başvurular internet üzerinden alınmaya başladı. Söz konusu kredi desteğine baktığımızda 1 aya kadar alınan bin liralık paranın 1 ay sonra ödenmesi durumunda faiz alınmayacağı görüldü. 

ANINDA HESABINDA

Söz konusu nakit desteği ile ilgili yapılan açıklamada, "Başvurun onaylandığında paran anında hesabına geçer. Paranı dilediğin zaman N Kolay'a giriş yaparak kullanabilir, 7/24 ücretsiz para transferi yapabilirsin. Dilersen banka kartınla Türkiye’deki tüm ATM’lerden masrafsız olarak para çekebilir ya da kartını alışverişlerinde kullanabilirsin."" denildi. 

BAŞVURU NASIL YAPILIYOR?

N Kolay sayfası üzerinden konu ile ilgili yapılan açıklamada söz konusu nakit desteği için internet üzerindne, cep telefonundan başvuru yapılabileceğine yer verildi. Açıklamada, "Kolay Nakit'inize, N Kolay web sitesinden ya da mobil uygulamasından başvurabilirsiniz." denildi ve başvuru detayları şu şekilde paylaşıldı:

"Aktif Bank müşterisiyseniz Kolay Nakit başvurunuz onaylandığında paranız anında hesabınıza geçer. Aktif Bank müşterisi değilseniz başvurunuz onaylandığında kuryemiz tarafından Müşteri Bilgi Formu ve ücretsiz N Kolay banka kartı tarafınıza teslim edilecektir. Teslim sonrası paranız aynı gün hesabınıza geçer.  

Kolay Nakit 'ini kullandıktan 30 gün sonraki ödemelerinde kullanım tarihinden itibaren geçen gün sayısı üzerinden faiz işletilecektir.​

Kolay Nakit limitini aynı anda 1 kez kullanabilirsin. Yeni Kolay Nakit kullanımından önce mevcutta açık olan Kolay Nakit'ini ödemen gerekmektedir."

GERİ ÖDEME NASIL?

Geri ödeme tablosu da açıklandı. Geri ödeme tablosuna baktığımızda 1000 lira çekmeniz ve 30 güne kadar ödemeniz durumunda faiz alınmayacak. 2 ay sonraya kadar ödemeniz durumunda ise yüzde 2.99 oranında bir faiz uygulanacak ve geri ödemeler şu şekilde olacak:

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç