Faiz Öncesi Dolar, Altın ve Borsa Tahmini Geldi: Yeni Açıklamalar Bekliyorum Deyip Duyurdu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Faiz Öncesi Dolar, Altın ve Borsa Tahmini Geldi: Yeni Açıklamalar Bekliyorum Deyip Duyurdu

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş bir video yayınladı ve dolar, altın ile borsa hakkında önemli yorumlar yaptı. İşte o tahminler.

Borsa 25 Mayıs 2022 21:08 0
Faiz Öncesi Dolar, Altın ve Borsa Tahmini Geldi: Yeni Açıklamalar Bekliyorum Deyip Duyurdu

İslam Memiş'ten dolar, borsa ve altın yorumları.

Faiz indirimine saatler kala İslam Memiş'ten bir son dakika açıklaması geldi. Memiş Youtube kanalı üzerinden yayınladığı videoda yaptığı açıklamada son veriler üzeirnden bazı değerlendirmelerde bulundu. İslam Memiş'in yaptığı açıklamasında Merkez Bankası'nın açıklayacağı faiz kararına değindi ve TL'de bekleyenlerin gaza gelmemesi gerektiğini söyledi.

DOLAR YÜKSELİYOR

Dolar kurunda gelecek haftadan bu yana yükseliş durmadı. Geçen hafta 15.90 TL seviyesinde olan dolar kuru her geçen gün daha da yükselerek bugün 16 lira 35 kuruş seviyesine kadar çıktı. Yaşanan bu sert yükseliş , kritik bir veriye odaklanmış durumda. 26 Mayıs 2022 PErşembe günü Merkez Bankası Para Politikası Toplantısı yapılacak ve PPK faiz kararı kamuoyuna açıklanacak. Faiz kararı gündüz saat 14.00'da açıklanacak. Faiz kararı açıklanınca finans7.com'da olacak. Açıklama geldiğinde bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

İSLAM MEMİŞ'TEN AÇIKLAMA: İŞTE DOLAR, ALTIN VE BORSA TAHMİNİ TL'DE DURANLAR DİKKAT !!

Parası TL'de olan vatandaşları uyaran İslam Memiş, bir gaza gelinerek alınacak yatırım araçların vatandaşlara ciddi zararlara neden olabileceğini söyledi. İşte yayımlanan o videoda İslam Memiş'in altın yorumları ve tahminleri:

GRAM ALTIN 1450 LİRA OLACAK

Gram altında bu artışın başlangıç olduğunu söyleyen İslam Memiş, Temmuz ayında 1200 lira, sene sonunda ise 1450 lira seviyelerinin görülebileceğini söyledi. 

Not: Haberde yer alan bilgiler yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com yatırım tavsiyesi vermez.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç