'Fahiş kira zammı yapanların ümüklerini sıkacağız'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

'Fahiş kira zammı yapanların ümüklerini sıkacağız'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Soylu açıklamasında fahiş kiralara değindi.

Emlak 22 Mayıs 2023 18:03 0
'Fahiş kira zammı yapanların ümüklerini sıkacağız'

Süleyman Soylu: Kirayı fazla arttıranların ümüğünü sıkacağız.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan bir son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada Bakan Soylu, fahiş kiralara tepki gösterdi. Vatandaşların ev sorunlarının çözüleceğini söyleyen Soylu, "Şimdi 'Türkiye Yüzyılı'nın kapısını hep birlikte açacağız. Ve bu 'Türkiye Yüzyılı'nın kapısı, aynı zamanda 'Roman Yüzyılı'nın da kapısı olacak. Cumhurbaşkanı'mız, 'Roman Koordinasyon Merkezi İçişleri Bakanlığının bünyesinde olacaktır.' dedi. Türkiye'de 25 ile Roman koordinatör atadık. İstanbul'da 28 ilçede koordinatör görevlendirdik" dedi.

Bakan Soylu açıklamasının devamında, "Ev meselesini, okul meselesini, bunlarla ilgili bütün adımları gerçekleştireceğiz. Recep Tayyip Erdoğan bir şey söyledi, 'Her Roman'a bir yuvayı inşallah Türkiye Yüzyılı'nda Romanlarla buluşturacağız.' Romanların evlerini Tayyip Erdoğan yapar mı? Çünkü söz verdi. 'Roman kardeşlerimi yalnız bırakmayacağım.' dedi. Göreceksiniz iş konusunda, istihdam konusunda yalnız bırakmayacak. Bu koordinasyon merkezlerinde bunların hepsi planlanacak. Roman kardeşlerimiz için başka bir yüzyıl başlıyor, başka bir yüzyıl. Hanım kardeşlerimiz için de el sanatları merkezleri, halk eğitim merkezleri, bunlar içinde özel çalışmalar başlayacak. Ne çocuklarınızdan endişe edin, ne onların geleceklerinden endişe edin. Çünkü dünyada en güvenilir isim Tayyip Erdoğan. 'Türkiye Yüzyılı'nı Roman Yüzyılı yapacağım.' dedi" ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu bir vatandaşların fahiş kira ile ilgili sorusuna, "Sayın Cumhurbaşkanı'mız açıkladı, ümüklerini sıkacağız inşallah. Ümüklerini sıkacağız, o kiraları arttıranların" şeklinde cevap verdi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç