Fahiş kira zammı yapana radikal müdahale
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fahiş kira zammı yapana radikal müdahale

Fahiş kiraya radikal önlemler geleceği açıklandı. Açıklama AK Parti Sözcüsü Ömer ÇElik'ten geldi.

Emlak 11 Mayıs 2023 08:44 0
Fahiş kira zammı yapana radikal müdahale

Son dakika: Fahiş kiraya müdahale geliyor.

AK Parti'den bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada fahiş kira artışlarına radikal müdahaleler geleceği bildirildi.

Cnn Türk ekranlarıda yayınlanan programda açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, siyasilere yönelik son dönemlerdeki şiddet olaylarına ilişkin, "Hangi siyasetçiye dönük olursa olsun biz şiddeti lanetliyoruz. Türkiye çok seçim yaptı, çok zor zamanlarda da yaptı. Vatandaşımızın sandık tecrübesi yüksek. Siyasetçilerin girdikleri seçim sayısı ortada. Bir takım gereksiz beyanlardan kaçınmak lazım. Kılıçdaroğlu'nun seçim gecesi sokaklara çıkmayın söylemi neden? Türkiye güvenli bir ülke. Yaşamsal bir tehditle karşı karşıyasınız demek istiyor. Türkiye'nin her yerinde tüm partilerin afişleri var. Türkiye demokrasi şöleni yaşamak istiyor" ifadelerini kullandı ve "Bu ortamı korumak hepimizin sorumluğunda. Terör örgütleri her seçimde açık açık söyler ama Emniyet Teşkilatı, Jandarma, ordumuz, MİT bunlar arasında tam bir uyum var. Herkesin güvenliğini sağlamak için üzerlerine düşeni yapıyorlar" dedi.

SURİYELİLER DÖNECEK Mİ?

Suriyelilerin ülkelerine dönmelerine ilişkin açıklama yapan Çelik, "Kademeli bir durum, o da şu. Bu göçmenler sürekli burada kalmayacaktır. Ölümden kaçan insanlara karşı Türkiye görevini yerine getirdi ama Suriye'de durum normalleştiğinde Suriyeliler topraklarına dönecektir. 4'lü mekanizma aslında bakarsınız son 6 ay içerisinde büyük bir paradigmayı ortaya koyuyor. Mültecilerin dönmesiyle ilgili mekanizma daha da hızlanacaktır. Normalleşeme süreciyle birlikte onurlu bir dönüş olacak. Göçmenlerin burada sürekli kalması gibi bir politika yok. Türkiye insanlık sınavından yüz akıyla çıkmıştır" 

KİRAYA RADİKAL MÜDAHALE

Fahiş kira zamlarına radikal müdahaleler geleceğini söyleyen Çelik, "Bunla ilgili vatandaşımızın bir sorunu var. Bu dönemde hane halkını korumak için çok büyük önemler aldık. Savaşın etkileri karşısında vatandaşımızı koruyacak çalışmaları yapıyoruz. Kira artışları ile ilgili çalışmalar yaptık. Seçimden sonra da fahiş kira artışlarında radikal değişliklerimiz devam edecek. Karadeniz gazının ilk gaz yakıldı, bu da atarak gelecek Enerji konusunda Akkuyu NGS'de var, bu da gelecek artacak bir şekilde. Vatandaşımın sorunlarının farkındayız. Yoktur demiyoruz asla. Farkında olduğumuz bu sorunları çözmek için 14 Mayıs'tan sonra da çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç