Faaliyeti Durdurulan Hastaneden Yeni Açıklama: İddialar Gerçek Dışı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Faaliyeti Durdurulan Hastaneden Yeni Açıklama: İddialar Gerçek Dışı

İçerenköy Özel Bayındır Hastanesi, faaliyetin durdurulması ve basında yer alan iddialar üzerinde yazılı açıklamada bulundu.

Son Dakika 6 Ekim 2022 19:59 0
Faaliyeti Durdurulan Hastaneden Yeni Açıklama: İddialar Gerçek Dışı

Yaşlı kadına eziyet görüntüleri ile gündem olan İçerenköy Özel Bayındır Hastanesi, faaliyetin durdurulması ve basında yer alan iddialar üzerinde yazılı açıklamada bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...

Kendilerine sağlık çalışanı diyen şahısların yaşlı bir hastaya kötü muamelede bulunduğu görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından İçerenköy Özel Bayındır Hastanesi'nin faaliyetleri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamaları üzerine geçici olarak durduruldu. İçerenköy Özel Bayındır Hastanesi'nden yapılan açıklamada, suçluların korunduğu ve olayın örtbas edildiği iddialarının tamamen asılsız olduğu iddia edildi.

İçerenköy Özel Bayındır Hastanesi'nin yayınladığı açıklamada, "Çalışanlarımızın ve hastalarımızın mağduriyetine sebebiyet vermemek için İstanbul İçerenköy Hastanemize ilişkin faaliyet durdurma kararının süratle yeniden değerlendirileceğine inanıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

"ÖRTBAS İDDİALARI ASILSIZDIR"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamaları üzerine İçerenköy Özel Bayındır Hastanesi’nin faaliyetlerinin geçici olarak durdurulmasına dair ise, "Suçluların korunduğu ve olayın örtbas edildiği iddialarının bu açıklamalar kapsamında tamamen asılsız olduğu açık bir şekilde görülmektedir. Ayrıca hastanemiz önceki genel müdürünün korunmak amacıyla İş Bankası’nda görevlendirildiği şeklindeki iddia da gerçek dışıdır. Zira söz konusu görevlendirme hastanemize yapılan ihbardan daha önceki bir tarihte gerçekleşmiştir," ifadeleri kullanıldı.

Özel Bayındır Hastanesi’nin açıklamasında "Çalışanlarımızın ve hastalarımızın mağduriyetine sebebiyet vermemek için İstanbul İçerenköy Hastanemize ilişkin faaliyet durdurma kararının süratle yeniden değerlendirileceğine inanıyoruz. Sürecin en başından bu yana her türlü bilgi ve belgeyi yetkililerle tam bir şeffaflık ve iş birliği içerisinde paylaştığımızı, suçluların gerekli cezayı görmesi için bundan sonra da elimizden geleni yapacağımızı ve hukuki sürecin yakından takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgilerine saygıyla arz ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç