EYT'nin meclise geleceği ve ilk maaş tarihi net şekilde açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

EYT'nin meclise geleceği ve ilk maaş tarihi net şekilde açıklandı

Son dakika haberi: EYTnin meclise geleceği ve ilk maaşın hesaplara yatırılacağı tarih belli oldu.

Emekli Haberleri 17 Ocak 2023 13:10 4
EYT'nin meclise geleceği ve ilk maaş tarihi net şekilde açıklandı

Son dakika haberi: EYT 'de kanun teklifi meclise geliyor.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu bir son dakika açıklamasında bulundu. Akbaşoğlu yaptığı son dakika açıklamasında düzenlemenin kadrodan sonra meclise gelecek hafta geleceğini söyledi ve  "Bu bir süreç sözleşmelilere kadro düzenlemesinden sonra EYT düzenlemesini muhtemelen önümüzdeki hafta Meclise sunacağız." ifadelerini kullandı.

İLK MAAŞ

Akbaşoğlu, EYT'lilerin alacağı ilk maaş tarihini de şu şekilde açıkladı:  "Mart ayında EYT’li kardeşlerimiz maaşlarını alacak"

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Ekim Akbaşoğlu yaptığı son dakika açıklamasında EYT yasasında son durumu şu şekilde verdi: "EYT ile ilgili Çalışma Bakanlığımız teknik çalışmayı bitirdi. 2022 yılı içinde çeşitli EYT platformları meselelerini anlattılar. Ayrı ayrı toplantılar yaptık. Kesin olarak çözümleyeceğimizi ifade etmiştik. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 8 Eylül 1999'dan önce hukuki statü neyse onun aynen devam ettirileceğine yönelik ve yaklaşık 23 yıl sürmüş olan bu durumun AK Parti ve Cumhur İttifakı iradesiyle bizlere talimatlandırmasıyla çözüme kavuşturacağız. Bunu en geç haftaya Meclis'e sunacağız. En geç Mart ayında bütün EYT'li kardeşlerimiz maaşlarını alabilecekler"

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 15 Ay Önce
desene Martta secim garanti .sunlara bak kendi rezilliklerinde bogulurlar insallah
Ziyaretçi 15 Ay Önce
YAPARSA AK PARTİ YAPAR
Ziyaretçi 15 Ay Önce
Saçmalığın daniskası bu kadar oyalanma olmaz eyt lilere. Vekillere zam olunca meclis tatile girmeden kanunlasiyor. Tutturmuşsunuz eyt çalışması bitmedi diye, güya ocakta alacaktık ilk maaşı bune ne yaa isyan etmemek elde deyil.
Ziyaretçi 15 Ay Önce
Hadi hayırlısı diyelim