EYT'lilerin Kurban ve Ramazan Bayram ikramiyesi açıklaması geldi: Ne zaman, ne kadar 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

EYT'lilerin Kurban ve Ramazan Bayram ikramiyesi açıklaması geldi: Ne zaman, ne kadar 2023

Son dakika haberi: Emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesi için bayram ikramiyesi açıklaması geldi: Ne kadar alacaklar? Ne zaman alacaklar?

Emekli Haberleri 3 Mart 2023 17:54 3
EYT'lilerin Kurban ve Ramazan Bayram ikramiyesi açıklaması geldi: Ne zaman, ne kadar 2023

Son dakika: EYT'liler için bayram ikramiyesi ve tarihi için açıklama geldi.

2 milyon 250 bin kişi emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesi ile bu sene emekli olabilecek. EYT'lilerin emekli olması ile birlikte maaşlarını Nisan ayından itibaren almaya başlayacak. Peki emekli olacak EYT'liler emekli bayram ikramiyesi alacak mı? Ne kadar emekli ikramiyesi alacaklar? İşte son dakika bilgileri.

UZMANI AÇIKLADI: EYT'LİLER PROMOSYON ALABİLECEK

Ünlü Ekonomist Muhammet Bayram yaptığı son dakika açıklamasında emeklilikte yaşa takılanlar yasası ile emekli olacak vatandaşların bayram ikramiyesi alabileceğini söyledi. Bayram yaptığı açıklamasında, "EYT’liler de normal emeklilerle aynı hiçbir şekilde daha önce emekli olmuş ve daha sonra emekli olacak kişilerden ne eksik ne fazla maaş alacaklar ve aynı haklara sahiplerdir. O yüzden kendileri de Ramazan ayında ilk olmak suretiyle bayram ikramiyelerini alacaklardır. Alacakları tutar diğer emeklilerle eşit olacaktır" ifadelerini kullandı.

RAMAZAN BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN?

2023 yılında Ramazan Bayramı 1. günü 21 Nisan 2023 günü. Bu tarihe göre baktığımızda ikramiyelerin 17 Nisan'dan sonra hesaplara yatması bekleniyor.

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE ZAMAN?

2023 yılı Kurban Bayramı 1. günü 29 Haziran 2023. İkramiyelerin ise 26 Haziran'a kadar hesaplara yatması bekleniyor.

BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR?

2022 yılında emeklilere 1100 lira emekli ikramiyesi verildi. Bu sene de bu seviyede olması bekleniyor. Sizce emekli ikramiyesi kaç TL olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. İkramiye zammı belli olunca haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 13 Ay Önce
en az asgari ücret
Ziyaretçi 13 Ay Önce
yine 3 kuruş verirler
Ziyaretçi 13 Ay Önce
5000