EYT'lilere 10 bin TL promosyon teklifi geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

EYT'lilere 10 bin TL promosyon teklifi geldi

Emeklilikte yaşa takılanlara iyi haber geldi: Gelen haberde EYT'lilere promosyonda 10 bin liralık teklifin geldiği görüldü.

Emekli Haberleri 10 Mart 2023 21:15 0
EYT'lilere 10 bin TL promosyon teklifi geldi

Albaraka Türk promosyona EYT zammı yaptı.

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesi sonrası promosyona zam yapıldığına yer verildi. Yapılan açıklamda ek ödemelerle birlikte promosyon miktarının 10 bin liraya kadar çıkarıldığına yer verildi. Banka resmi sayfası üzerinden yapılan açıklamada promosyonda ödemelerin başladığına yer verildi. 

"20 Ocak – 21 Nisan tarihleri arasında emekli maaşını Albaraka’ya taşıyan müşterilerimize 6.500 TL'ye varan promosyon ve 3.000 TL’ ye varan ödül kazanma fırsatı!" başlığı ile yayınlanan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Emekli maaşını bankamızdan alan müşterilerimiz, 2 otomatik fatura ödeme talimatı vermesi durumunda promosyona ek 500 TL ödül kazanacaktır.

Ayrıca müşterilerimizin bankamıza referans olarak yönlendirdikleri her bir yeni emekli maaş müşterisi için 500 TL, toplamda 3.000 TL ödül verilecektir"

Bu açıklamaya baktığımızda emeklilere verilecek promosyon miktarlarına şu şekilde yer verildi:

Banka promosyon bilgileri şu şekilde:

"Emekli müşterilerimiz Yapı Kredi ATM’lerinden ayda 3 defa olmak üzere toplam 3.000 TL, PTT ATM’lerinden işlem adedi sınırı olmaksızın toplam 3.000 TL ve Albaraka Türk ATM’lerinden ise toplam 5.000 TL ‘ye kadar ücretsiz para çekme işlemi gerçekleştirebileceklerdir.

Emekli müşterilerimiz EFT, FAST ve Havale işlemlerinde ücret ödemeyerek, Albaraka ve diğer banka hesaplarına ücretsiz para gönderebilecektir.
Bankamızın kredi kartlarında aidat ödemeyecektir.

Emekli Maaşımı Albaraka’ya Nasıl Taşırım?

Yeni Emekli Olanlar

SSK ve Bağkur’dan emekli olacaklar, e-Devlet'ten veya SGK Müdürlükleri aracılığıyla yapacakları başvuruda “Albaraka Türk” tercih edebiliyor.
Maaşını Taşımak İsteyenler Emekliler

Bağlı bulunduğu SGK İl Müdürlüğü’ne dilekçe ile başvurarak,
En yakın şubemize başvurarak,
PTT’den alınacak e-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr adresinden banka değişikliği yapabiliyor"

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç