EYT'de Türkiye Formülünü Açıklaması: Kapsayıcı Olacak ve Memnun Edecek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

EYT'de Türkiye Formülünü Açıklaması: Kapsayıcı Olacak ve Memnun Edecek

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu EYT'de son durumu açıkladı ve formüle değindi.

Siyaset 11 Eylül 2022 18:09 1
EYT'de Türkiye Formülünü Açıklaması: Kapsayıcı Olacak ve Memnun Edecek

Muhammet Emin Akbaşoğlu: EYT formülü kapsayıcı olacak.

Beyaz tv canlı yayınında , Akılda Kalsın adlı programa konuk olan Muhammet Emin Akbaşoğlu dikkat çeken ifadeler kullandı. Akbaşoğlu açıklamasında emeklilikte yaşa takılanlar konusuna da değindi ve formül hakkında bilgiler verdi. 

EYT'lilerden gelen yoğun soruları cevaplayan Akbaşoğlu şu ifadeleri kullandı: "Biz hep somut yanıtlar veriyoruz. 5 adım atacağız dedik. Asgari ücretle ilgili meseleyi halledeceğiz. Sonra memurlar, emekli, ssklı emekli sandığına bağlı düzenlemeleir yapacağız dedik. Ek göstergeyi yapacağız dedik. Ondan sonra sözleşmeliler, sonra EYT'lilerin durumunu ele alacağız demiştik. İlk 3'ünü gerçekleştirdik. Şimdi sıra sözleşmeli personelimizde. Sonra EYT'li kardeşlerimizin durumunu kesin olacak çözeceğiz. Tarihi verdik ve bir süreç yönetimi var. Adımı attık atıyoruz.

EYT ile ilgili tüm kardeşlerimizi memnun edecek bir formül peşindeyiz. Türkiye'nin formülüdür. Tüm EYT'lilerin beklentilerini karşılayacak anlamda düzenlemeyi Çalışma Bakanımız çalışıyor. Bir çalışma grubu vasrdı. Bu çalışma neticelenecek ve kamuoyu ile paylaşılacak.

Hiçbir formülle, onların hiçbirini, Alman formülü, Danimarka formülü, Finlandiya formülü, hepsini geçelim. Tek bir formül var o da milletimizin istediği, EYT'li kardeşlerimizin taleplerini dikkate alarak , kendi milli Türkiye formülünü inşallah herkesin lehine bir formülü inşallah sayım Çalışma Bakanımız açılayacak."

İşte açıklamanın tamamı

EYT haberlerinden bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara
Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
99 öncesi kanun neyse onu istiyoruz başka sart surt istemiyoz