EYT neden meclise gelmiyor?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

EYT neden meclise gelmiyor?

Emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesi neden meclise gelmiyor? EYT ne zaman meclise gelecek? İşte son dakika bilgileri.

Emekli Haberleri 13 Ocak 2023 23:45 0
EYT neden meclise gelmiyor?

EYT neden meclise gelmiyor?

Emeklilikte yaşa takılan vatandaşlar son günlerde internet üzerinde EYT yasasının neden meclise gelmediğini araştırmaya başladı. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda EYT ile ilgili son dakika bilgilerine ve sürece yer verdik.

BÜLENT TURAN'DAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Emeklilikte yaşa takılanlar konusu ile ilgili AK Partili Bülent Turan bu akşam bir açıklama yaptı ve EYT yasasında son durumu açıkladı. Turan açıklamasında EYT yasasının Ocak ayının 15'inden sonra meclis grubuna geleceğini söyledi. Meclis grubuna gelmesi ile birlikte EYT teklifi yasa haline getirilecek.

Yasa haline getirilecek EYT , daha sonra komisyona sevk edilecek. Komisyona sevk edilmesinden sonra oylanacak ve kabul edilmesi ile birlikte genel kurula sevk edilecek. Genel kurulda da yapılacak görüşmeler sonrası düzenlemenin Şubat ayı ortalarında, en geç sonunda yürürlüğe girmesi bekleniyor.

NEDEN MECLİSE GELMİYOR?

EYT düzenlemesi hala tamamlanamadı. Tamamlanamaması nedeniyle düzenleme hala meclis genel kurula gönderilemedi. EYT meclise geldiğinde bildirimle haberiniz olsun istiyorsanız TIKLA İNDİR

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç