EYT emeklilik başvuru ekranı e Devlet'te
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

EYT emeklilik başvuru ekranı e Devlet'te

Son dakika haberi: EYT yasası ile emekli olacak vatandaşlar için e devlet kapısında emeklilik başvuru ekranı paylaşıldı. İşte son dakika açıklaması.

Emekli Haberleri 3 Mart 2023 09:19 0
EYT emeklilik başvuru ekranı e Devlet'te

Son dakika haberi: E Devlet'te EYT düzenlemesi yapıldı.

Emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesi Resmi Gazete'de yayınlandı. Resmi Gazete'de yayınlanmasından sonra düzenleme yürürlüğe girdi ve emeklilik başvurusu alınmaya başlanacak.

EYT düzenlemesinin Resmi Gazete'de yayınlanmasından sonra E Devlet kapısı üzerinden bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada EYT'lilerin emeklilik başvurularının il ilçe SGK müdürlüklerine yapılabileceği belirtildi. SGK'ya giderek başvuru ile uğraşmak istemeeyenler için e devlet kapısı üzerinden de başvurular alınabilecek.

EMEKLİLİK BAŞVURUSU İÇİN İŞTEN AYRILMA BELGESİ ŞARTI ARANMAYACAK

SGK tarafından yapılan son dakika açıklamasında emeklillik başvurusunda işten ayrılma belgesinin istenmeyeceği, başvuru yapmak isteyenlerin e devlet kapısı üzerinden başvurularını yapabileceğine yer verildi.

E DEVLET EMEKLİLİK BAŞVURUSU

E Devlet üzerinden emeklilik başvurusu yapmak isteyenlerin öncelikle turkiye.gov.tr adresine gitmesi gerekmektedir. E Devlet kapısına gittiğinizde burada arama kısmına EYT yazılması yeterli. Buradan sonra başvurunuzu internet üzerinden yapabileceksiniz.

Kadın erkek diğer EYT'liler burada >  TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç