Eylül Ayına Özel Clio Kampanyası Devam Ediyor! 2022 Renault Clio Fiyatları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Eylül Ayına Özel Clio Kampanyası Devam Ediyor! 2022 Renault Clio Fiyatları

2022 Eylül Renault Clio güncel fiyatları. En boş ve en dolu renault clio fiyatları ne kadar? İşte detaylar ve daha fazla otomobil haberi finans7.com adresinde.

Fiyat Listesi 27 Eylül 2022 18:28 0
Eylül Ayına Özel Clio Kampanyası Devam Ediyor! 2022 Renault Clio Fiyatları

Türkiye'de en çok tercih edilen otomobil markalarından Renault'un en beğenilen modellerinden Clio'da 2022 Eylül fiyat kampanyası devam ediyor. Renault Clio'ların başlangıç fiyatları ise 403 bin liradan başlıyor. 

2022 yılı otomobil fiyatları konusunda tarihi rekorların görüldüğü bir yıl oldu. Döviz fiyatlarındaki büyük artış, dünya genelindeki çip krizi ve diğer nedenlerle birlikte dar gelirli vatandaşlar için sıfır otomobil almak neredeyse hayal olmaya başladı. Hal böyle olunca uygun fiyatlı otomobil sınıfına giren otomobiller dahi çok yüksek fiyatlardan satışa sunuluyor. Diğer markalara göre ülkemizde görece uygun fiyatlı olarak kabul edilen Renault Clio da bu zamlardan etkilenmiş durumda. 

SIFIR OTOMOBİL KAMPANYALARINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN TIKLA.

2022 Eylül ayı itibariyle Renault Clio'lar 403 bin liradan başlıyor. Otomobil özelliklerine göre ise fiyatlar artıyor.  Renault resmi sayfasından incelendiğinde ise opsiyonlarla birlikte en boş ve en dolu modeller şu şekilde:

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç