Evlilik kredisi başvurusu 2024'te başlıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Evlilik kredisi başvurusu 2024'te başlıyor

Evlilik kredisi başvurusu 2024 yılında başlıyor. Peki başvuru ne zaman yapılacak? Başvurular nasıl olacak?

Kredi 31 Ara 2023 0
Evlilik kredisi başvurusu 2024'te başlıyor

Evlilik kredisi başvurusu 2024 yılında başlıyor.

Uzun zamandır beklenen evlilik kredisi başvurusunda sona gelindi. Edindiğimiz son bilgilere göre evlilik kredisi başvurusunun 2024 yılının ilk dönemlerinde başlayacağı öğrenildi.

Dünya evine girmek için gün sayan gençler, son yapılan seçimden sonra evlilik kredisi için de gün saymaya başladı. Yeni evlenecek gençlere faizsiz ve 2 yılı geri ödemesiz şekilde toplamda 4 yıl vade ile verilecek kredide bekleyiş devam ederken bu konuda en somut adım, Aile ve Gençlik Fonunun kurulması oldu.

Kanun meclisten geçti ve Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi.29 Kasım tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan karar sonrası gençler, Evlilik kredisi başvurusunun başlamasını bekledi. Ancak Evlilik kredisi başvurusu, aradan geçen 1 aya rağmen hala başlamadı.

Gençler ise evlilik kredisinin ne zaman başlayacağını, paraların ne zaman hesaplara yatırılacağını araştırıyor. Peki Evlilik kredisi başvrusu nasıl ne zaman yapılacak?

2024'TE DEPREM BÖLGESİ İÇİN BAŞLIYOR

Evlilik kredisi için yönetmelik hazırlıkları olduğu ve yönetmeliğin yayınlanması, başvuru şartlarının belli olması ve akabinde başvuruların başlaması bekleniyor. Söz konusu kredi için e devlet kapısında başvuru ekranı açılacak ve e devlet kapısı üzerinden çiftlerin kredi başvuruları alınacak. Başvurular başladığında bildirimle haberdar olmak, evlilik kredisini kaçırmamak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç