Evim Mağdurlarına İyi Haber Meclisten Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Evim Mağdurlarına İyi Haber Meclisten Geliyor

Evim şirketlerine para yatıran ve mağdur olan vatandaşlar için bir açıklama geldi ve AK Parti, TBMM'ye bir kanun teklifi sunduğunu açıkladı.

Emlak 25 Mart 2022 17:36 0
Evim Mağdurlarına İyi Haber Meclisten Geliyor

Yeni torba yasadan evim mağdurlarına iyi haber geliyor.


AK Parti , TB:MM'ye bir kanun teklifi sundu. Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu'na bugün sunulacak olan torba kanun teklifi , çevre, muhtar maaşları ve evim mağdurlarının sorunlarının çözüyor. Mecliste görüşülen kanun teklifi ile ilgili açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, düzenlemelerin genel çerçevesi hakkında şu bilgileri verdi:


"Muhtar maaşlarını asgari ücret seviyesine çeken, Vergi Usul Kanunu'yla kaçakçılık suçunun zincirleme suç kapsamına alınmasını içeren ve Eminevim şirketleri mağdurlarını koruyacak düzenlemeleri de içeren torba yasa teklifini TBMM Başkanlığı'na bugün sunuyoruz." 


Söz konusu torba yasada banka ve bankacılık ile ilgili düzenlemeler yer alırken evim şirketlerini ilgilendiren hükümler de yer aldı. Söz konusu düzenleme ile Evim şirketlerinden ev ve araba alırken mağdur olan, ne ev-araba alabilen ne de parasını geri alabilen vatandaşların mağduriyetleri giderilecek.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç