Eve Gelen Hırsız Zili Çaldı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Eve Gelen Hırsız Zili Çaldı

Eve gelen hırsız neyi çalmaz bilmecesi, Esenyurt'ta tarih oldu. Eve gelen hırsız zili çaldı.

Yerel Haberler 21 Haz 2022 12:15 0
Eve Gelen Hırsız Zili Çaldı

Eve gelen hırsız neyi çalmaz bilmecesi tarih oldu: Bir binaya hırsızlık yapmaya giren kişi zili çaldı.

İstanbul’un Esenyurt ilçesi'nden bir son dakika haberi geldi. Gelen son dakika bilgisine göre bir apartmana hırsızlığa giren kişi zilin kutusunu çaldı. 

Bugün gece saatlerinde meydana gelen olayda Mehterçeşme Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın önüne gelen , kimliği belirlenemeyen kişi, dış kapıda bulunan diyafon sistemini çalmak istedi. 

Bir süre etrafta dolanan bu kişi, civarda kimsenin olmadığını görünce kapıya geldi ve gece saatlerinde kimsenin olmadığını görünce dış kapıda bulunan diyafon sistemini çalmak istedi. 

Gece 4.00'da meydana gelen olayda hırsız, zil sistemini yerinden söktü ve çıkardı.

Zil sisteminin bağlı olduğu kabloları tornavida ile rahat bir şekilde çıkardı. Bunu çıkaran hırsız, daha sonra diyafon sistemini söktü ve yanında getirdiği poşete koyarak bölgeden kaçarak gitti. 

Sabah uyanan apartman sakinleri, kapı zilinin yerinde olmadığını görünce büyük şaşkınlık ve şok yaşadı. Durum hemen emniyet ekiplerine bildirildi. Bölgeye gelen emniyet ekipleri, güvenlik kameralarını inceleme altına aldı ve olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bina sakinleri , sökülen zil sisteminminin kendileirne 2 bin liryaa mal olduğunu söyledi. 

Kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, hırsızın eşgalini belirledi ve olayla iligli incelemesini sürdürdü. Apartman sakinleri olay karşısında şaşkınlık yaşadıklarını dile getirdi.

BİLMECE AKILLARA GELDİ

Çocukken hepimize sorulmuştur: "Eve gelen hırsız neyi çalmaz?' Zili Çalmaz cevabı artık bu olay sonrası tarih oldu.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç