Evde bakım aylığı alanlara sigorta müjdesi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Evde bakım aylığı alanlara sigorta müjdesi

Evde bakım aylığı alan vatandaşları ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Açıklamada sigorta hazırlıklarının başladığına yer verildi.

Çalışma Hayatı 15 Eylül 2023 14:19 0
Evde bakım aylığı alanlara sigorta müjdesi

Evde bakım maaşı alanlara sigorta müjdesi.

Evde bakım maaşı alanlar ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamda yaşlı bakım sigortasının gündeme alınacağına yer verildi. Konu ile ilgili açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan bir açıklama yaptı. Bakan Işıkhan yaptığı açıklamada yaşlı bakım sigortasının çözüleceğini söyledi.

Bugün İzmir'e giden Bakan Vedat Işıkhan, burada önemli ziyaretlerde bulundu. Valilik ve AK Parti İl Başkanlığına ziyarette bulunan Bakan, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yerel seçimlerle ilgili açıklama yaparak açıklamasına başlayan Bakan Işıkhan, "Bu yerel seçimde İzmir Büyükşehir'in kaderi değişir diye arzu ediyoruz. Bu da sizlerin sayesinde olacak inşallah. Teşkilatlarımızın, MKYK üyelerimizin, sayın vekillerimiz zaten gece gündüz alanda" dedi.

YAŞLI BAKIM SİGORTASI GELİYOR

İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ile daha önce partide özellikle dezavantajlı gruplara yönelik ciddi çalışmalar yaptıklarını, toplumun her kesimini ilgilendiren önemli düzenlemelere imza attıklarını ve yeni bir düzenlemeyi daha gündemlerine aldıklarını söyledi.

Yaşlı bakım sigortası ile ilgili açıklama yapan Bakan, "Yaşlı bakım sigortası üzerinde aylarca çalıştık. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın 5 yıllık seçim vaatleri içerisinde yaşlı bakım sigortasının gündeme alınması söz konusu. Biz ürettik ve bizim Bakanlığımıza nasip oldu. İnşallah tüm vatandaşlarımıza yönelik çok önemli bir hizmeti olacak. Nüfusumuz yaşlanıyor. Yaşlandığı için bazı risklere karşı bu sigorta çok önemli. İnşallah onu da 5 yıllık zaman içerisinde hayata geçireceğiz"

Düzenleme geldiğinde, sigorta başvurusu başladığında haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin:
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

ÇIRAK SORUNU DEVAM EDİYOR

Sanayide çırak bulunamadığını söyleyen Bakan Işıkhan, "Sanayide çalışacak adam bulamıyoruz. Berberin yanında çırak yok. 2-3 gün duruyor, hiçbir şey öğrenmeden tekrar ayrılıyor. Bu konuda sizlerin çok önemli rolleri var. Türkiye Yüzyılı'na yakışan bir çalışma hayatı oluşturmak istiyorsak burada ben kardeşiniz olarak en üst düzeyde politikaların gelişim, uygulanmasında elbette yanınızda olacağız. Ama esas aktörler sizlersiniz. Siz olmasanız biz hiçbir şey yapamayız" dedi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç