Ev sahibi, kiracısının 14 yaşındaki kızına saldırdı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ev sahibi, kiracısının 14 yaşındaki kızına saldırdı

İstanbul'da meydana gelen olayda 14 yaşındaki kıza ev sahibi tarafından iğrenç saldırı düzenlendi.

Yerel Haberler 26 Mayıs 2024 0
Ev sahibi, kiracısının 14 yaşındaki kızına saldırdı

İstanbul'da korkunç olay: 14 yaşındaki kıza iğrenç saldırı.

İstanbul'un Arnavutköy İlçesi'nden bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre 2021 yılında 37 yaşındaki Yasin K. adlı kişi, karısının rahatsızlığı sonrası kiracısının 14 aşındaki kjızı ve annesi ile hastaneye ziyarete gitti.

Görüşmeden sonra aileyi aracı ile evlerine bırakan bu kişi, bir süre sonra hastaneden çağrıldıklarını söyledi ve 14 yaşındaki kızı yanına almak için çağırdı.

İzin alması sonrası 14 yaşındaki kızı aracına alan bu kişi, araç seyir halindeyken onun bacaklarından tutup sıktı. Küçük kız ise neye uğradığını şaşırdı ve onun elini iterek ondan kendisini eve bırakmasını istedi. Yasin K. adlı kişi ise alkol aldığını söyleyerek uzun zamandır bir kadına dokunmadığını, çok fena olduğunu ve ilişkiye girmek istediğini söyledi.

Küçük kız ise bunun üzerine aracın kapısını açıp inmek istedi. Bunun üzerine Yasin K. ondan özür diledi ve onu evine bıraktı.

Eve gelen kız durumu ailesine anlattı. Ailesi de onu alarak karakola gitti.

Şahıs ise polis ekipleri tarafından yakalandı ve gözaltına alındı. Gözaltına alınan bu kişi, karakol ifadesinde iddiaları reddetti ve kızın sokakta açık şekilde gezdiğini, onun küçük kardeşinin kendi doğlu ile kavga etmesi nedeniyle kiracısı olan aileyi evden çıkarmak istediği için kendisine iftira ettiklerini iddia etti.

Olay hakkında iddianame hazırlandı ve hazırlanan iddianame Ağır Ceza Mahkemesinde kabul edildi. Şüphelinin savunmasının suçtan kurtulmaya yönelik olduğu bildirildi ve şahsın mağdurun bacağını eli ile sıkmak suretiyle çocuğun cinsel istismarı suçunu işlediği ve 15 yaşından küçük mağdurun rızasının olamayacağı bildirildi.

Şüpheli hakkında 20 yıla kadar hapis istemi ile dava açıldı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç