Ev Sahibi Kiracı Kavgasında Polisi Vurup İntihar Ettiler
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ev Sahibi Kiracı Kavgasında Polisi Vurup İntihar Ettiler

Ev sahibi ile kiracı arasındaki tartışmada kiracı, pompalı tüfekle polislere ateş etti ve daha sonra intihar etti.

3.Sayfa 3 Ağu 2022 14:07 0
Ev Sahibi Kiracı Kavgasında Polisi Vurup İntihar Ettiler

Son dakika haberi: Ev sahibi ile kriacı arasındaki kavgada kiracı polisi vurup intihar etti.

Bursa'nın merkez Gürsu İlçesi'nden bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre gece saatlerinde İstiklal Mahallesi'nde bulunan Yazıcıoğlu Caddesi'nde feci olay yaşandı. Gelen bilgilere göre M.B. isimli bir kiracı ev sahibi ile tartışmaya başladı. Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede büyüdü. Büyüyen tartışma sonrasında kiracı M.B. isimli kişi evde bulunan pompalı tüfeği aldı ve tehditler savurmaya başladı. Buunn üzerine ev sahibi ile çevredekiler durumu polis ekiplerine bildirdi

Ev sahibi ile kiracı arasındaki kavganın ihbar edilmesi üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen polis ekipleri olaya müdahale etemk istedi ve evin zilini çalarak kiracının kapıyı açmasını istedi. Kapı açıldığında polis ekipleri içeri girmeye çalıştı. Bu sırada kiracı elindeki pompalı tüfeği ateşledi. 

Pompalı tüfekten çıkan saçmalar polis memurunun ayağına denk geldi. Hemen diğer polisler güvenlik önlemi aldı ve bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahaleden sonra polis memurunu ambulansla hastaneye kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan polis memurunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri ise kiracıyı ikna etmeye çalıştı. Kiracı elindeki pompalı tüfeği teslim etmede güçlük çıkarınca bölgeye özel harekat polisleri sevk edildi. 

Bölgeye gelen PÖH'ler müdahale için hazırlandığı sırada kiracı M.B., elindeki pompalı tüfekle evin terasına çıktı ve pompalı tüfeği kendisine yönlendirerek intihar etti. 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç