Ev sahibi kiracı kavgası: Kiracılar, ev sahibini yakalayıp makatına PVC borusu soktu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ev sahibi kiracı kavgası: Kiracılar, ev sahibini yakalayıp makatına PVC borusu soktu

Ev sahibi kiracı tartışmalarında korkunç bir haber geldi. Gelen son dakika haberinde kiracıların ev sahibine saldırdığı öğrenildi.

Yerel Haberler 1 Nisan 2024 0
Ev sahibi kiracı kavgası: Kiracılar, ev sahibini yakalayıp makatına PVC borusu soktu

Ev sahibi kiracı kavgasında korkunç haber: Kiracının makatına boru soktu.

Zonguldak'dan son dakika haberi geldi. Gelen haberde kira artışı anlaşmazlığının kötü sonuçlandığı görüldü.

12 Ekim tarihinde KAraelmas Mahallesi Bülent Şanal Caddesi üzerinde meydana gelen korkunço layda, aralarında kira artışı ve tuvalet gideriyle ilgili tartışma çıkan Cengiz M. ile ev sahibi Hasan S. mahkemelik oldu.

Ev çevresinde bilirkişi incelemesi yapılacağı gün evinin ardiyesine giden Hasan S'yi iki kişi bekledi.

Kiracılar Cengiz M ile Hakan M., ev sahibi Hasan S'yi bekliyordu. Burada Hasan S., kiracılarının kendisine saldırıp onu darp ettiklerini söyledi.

Bir süre sonra makat bölgesinde acı hissettiğini söyleyen Hasan S. adlı kişi, komşularına gitti ve kendisi için ambulans çağırmasını istedi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalesini bölgede yaptıkları Hasan S'yi ambulansla hastaneye kaldırdı. Yapılan müdahalede Hasan S'nin makatında bulunan 15 cm uzunluğunda 2 cm kalınlığında PVC boru çıkarıldı.

Borunun çıkarılması sonrası tedavi edilen Hasan S. oradan taburcu oldu.

Hasan S. hemen polise gitti ve kiracılarının kendisine saldırdığını, cinsel saldırıda bulunduğunu söyleyerek şikayetçi oldu.

Olay ile ilgili başlatılan incelemede Cengiz M. ile oğlu Hakan M. yakalandı ve ifadeleri alındı.

Baba oğul suçlamaları reddetti.

Daha sonra nitelikli cinsel saldırıdan dava açıldı. Hazırlanan iddianamede kiracı Cengiz M'nin ev sahbi Hasan S'yi ittiği ve yere düştüğünde darp ettiği, daha sonra oğlu Hakan M. ile birlikte plastik boru ile cinsel saldırıda bulunduğu ve küfrettiği belirtildi.

Güvenlik kameraları da incelendi ve Hasan S'nin bağırma sesleri tespit edildi.

Kiracılar hakkında 18 yıla kadar hapis cezası istendi. Mahkemede ifade veren Cengiz M. “Amacım mağdurun keşif öncesi tıkalı olan gideri açıp açmayacağına bakmaktı. Gideri açıp bizi haksız duruma düşürebileceğini düşündüm. Bulunduğumuz yer ile ardiye arasında en az 10 metre mesafe vardı. Bizi görünce ‘hırsızlığa mı geldiniz’ deyip kapıyı kapattı. 3-5 dakika geçmeden ‘Komşular beni kurtarın’ diye bağıra bağıra ardiyeden çıkıp evine doğru gitti. ‘Bize pusu kurar’ diye peşinden gitmedik. Mağdur evine giderken pantolonu normaldi, gariplik görmedim. Bizi evden çıkartmak istemektedir. Suyumuzu dahi kapatmıştı. Giderimizi de onun tıkadığını düşünüyorum" dedi.

Hasan S ise “Ardiyede kovaları boşalttım. Arkamı döndüğümde iki sanık kapıdan içeri girmiş ‘fare burada’ dediler. Cengiz’e doğru saldırmak için hamle yaptım. Oğlu Hakan boşluğuma yumruk attı. Ben de nefes alamadım. Secde eder şekilde yere düştüm. O ara kendimden geçtim. Yerden kalktığımda arkama bir şey sokulmuş olduğunu hissettim. Ayağa kalkmadan böyle bir şey sokulduğunu hissetmedim. Yumruk atılmasıyla ayağa kalkmam arasında 1,5- 2 dakika zaman vardı. Kalkmadan önce hissetmedim. Daha doğrusu eve giden merdivenleri çıkarken hissettim. Ben bu yaşıma geldim, kendi namusuma bu şekilde laf ettirmem" dedi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç