Ev hanımlarına emeklilik ve evleneceklere 150 bin TL faizsiz kredi: Aile ve Gençlik Bankası kuruluyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ev hanımlarına emeklilik ve evleneceklere 150 bin TL faizsiz kredi: Aile ve Gençlik Bankası kuruluyor

Meclis sonunda açıldı ve sırada Aile Gençlik Bankasının kurulması var. Bankanın kurulması ile önemli destekler gelecek.

Bankalar 3 Haz 2023 16:05 0
Ev hanımlarına emeklilik ve evleneceklere 150 bin TL faizsiz kredi: Aile ve Gençlik Bankası kuruluyor

Aile ve Gençlik Bankası kuruluyor.
Milyonlarca genç ve ev hanımının beklediği Aile ve Gençlik Bankası kuruluyor. Gelen son dakika bilgilerine göre meclis, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin etmesindne sonra açıldı ve resmen görevlerine başladı. Seçim öncesi verilen bir dizi müjdeden sonra milyonlarca vatandaş, seçimlerin tamamlanması ve meclisten kanunların geçirilerek seçim müjdelerinin hayata geçirilmesini istiyor. Bu müjdeler arasında en çok ses getireni ise Aile ve Gençlik Bankası ile ev hanımları ve gençlere yapılacak destek ödemeleri oldu.
Seçim öncesi yapılan açıklamada seçimden sonra Aile ve Gençlik Bankası'nın kurulacağı ve bu banka ile evleneceklere faizsiz 150 bin liralık evlilik kredisi verileceği, ev hanımlarına emeklilik desteğinin ise bu banka aracılığıyla verileceği müjdeleri oldu. Milyonların beklediği bu müjdeler, seçimlerin sona ermesinin ardından meclis gündemine gelecek.

İLK İŞ: AİLE VE GENÇLİK BANKASI KURULACAK
Seçim sonrası verilen bu müjdelerin yerine gbetirilmesi için ilk işl aile ve Gençlik Bankası kurulacak. Kurulacak bu bankanın finans kaynağı ise Karadeniz'de bulunan gaz ile Gabar'da çıkan petrol olacak. Bu kaynaklarla finanse edilecek banka aracılığıyla gençlere faizsiz kredi, ev hanımlarına ise emeklilik için destek verilecek.
Meclisin Temmuz ortasında tatile girmesi bekleniyor. Meclis tatile girmeden önce düzenlemenin gelmesi bekleniyor. Düzenleme geldiğinde haberdar olmak için Finans7.com mobil uygulamasını ücretsiz olarak telefonunuza indirin.

finans7.com | Adana

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç