Ev Almak İsteyenlere Ucuza Kredi: Konut Kredisinde Faiz İndirimi Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ev Almak İsteyenlere Ucuza Kredi: Konut Kredisinde Faiz İndirimi Geliyor

Son dakika haberi: Konutta kredi faiz indirimi geliyor. Seçim öncesi ev alacaklara ucuza kredi verilecek.

Emlak 8 Ekim 2022 12:00 1
Ev Almak İsteyenlere Ucuza Kredi: Konut Kredisinde Faiz İndirimi Geliyor

Konutta yeni kredi kampanyası geliyor: Faizler düşecek.

Ev almak isteyen vatandaşları ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada konut kredisinde yeni kampanyanın başlayacağına yer verildi. Sözcü Gazetesi'nden Deniz Zeyrek bugün kaleme aldığı yazısında seçim öncesi ciddi bir para bolluğu yaşanacağını , kredi bolluğu yaşanacağını söyledi.

Binali Yıldırım'ın enflasyon hesabını aktaran Zeyrek, Yıldırım'ın enflasyon alım gücü hesabını kaşık çatalla anlattığını, kaşığın spor araba olduğunu ve 170 km hızla önde gittiğini, alım gücünün ise çatal olduğunu , arkadan 120 km hızla geldiğini söyledi. Çatalın kaşığa yetişmeden, kaşığın hızı düşmeden sorunların çözülmeyeceğini söyleyen Binali Yıldırım'ın bu hesabı bakanlık ile de yaptığı öğrenildi. 

Zeyrek, Bakanlığın bunu dinlemediğini ve seçim öncesi maaşlara ciddi zamlar yaparak kaşığın hızını düşürmek değil arkadan gelen tofaş görünümlü şahine yakıt koyacağını , bu yakıtla arkadaki taşıtın hızının 170 olacağını , ancak bu süreçte öndeki spor arabanın hızının ise 240 olacağını söyledi ve maaşlara yüksek zammın enflasyonu daha da arttıracağını söyledi.

300 MİLYAR LİRA PARA BASILACAK

Zeyrek açıklamasında Orta Vadeli Programa göre gelecek sene seçime kadar 300 milyar lira para basılacağını söyledi ve bunun enflasyonu daha da yukarı çekeceği öğrenildi.

KONUTTA FAİZ İNDİRİMİ GELİYOR

Zeyrek sözlerinin devamında yakında konutta faiz indirimi geleceğini ve ev almak isteyenlere ucuz kredi verileceğini söyledi. 

TOKİ sosyal konut projesi başvuruları Ekim sonunda bitiyor. Kuralar ise seneye Mart ayına kadar yapılacak. Bu nedenle kredi kampanyasının 2023 yılında başlaması bekleniyor.  Kredi kampanyası gelince haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yani demek oluyor ki evlede de büyük zam geliyor hadi geçmiş olsum