Europower Enerji'den KAP geldi: EUPWR art arda iki ihale kazandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Europower Enerji'den KAP geldi: EUPWR art arda iki ihale kazandı

Europower'den gelen son dakika açıklamasında bugün düzenlenen ihalelerin sonuçlarına yer verildi. İşte şirketten gelen KAP.

Borsa 8 Ağu 2023 16:11 0
Europower Enerji'den KAP geldi: EUPWR art arda iki ihale kazandı

Europower hissesinde son dakika: İhale KAP'ı geldi.

EUPWR kodu ile borsada işlem görmekte olan Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri Sanayi Ticaret AŞ'den KAP geldi. Az önce Kamuoyu Aydınlatma Platformuna yapılan bildirime baktığımızda ihalenin kazanıldığına yer verildi.

Şirketin iki ihaleye katıldığı ve ATEDAŞ ile TTK'nın düzenlediği ihalelerde şirketin en iyi teklifi verdiği ve ihalelerin kazanıldığına yer verildi. Europower Enerji (EUPWR) bugün AYEDAŞ tarafından gerçekleştirilen "Havalı Hücre & Trafo Merkezi 1.Ana Çerçeve Alt Alımı İşi" ile TTK tarafından düzenlenen "Dağıtım Merkezi Temini" ihalelerinde 816.000 dolar bedelle en avantajlı fiyat teklifini verdiğini KAP'a bildirdi. Yayınlanan KAP şu şekilde:

"Şirketimiz, 08/08/2023 tarihinde İSTANBUL ANADOLU YAKASI ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. (AYEDAŞ) tarafından gerçekleştirilen ‘'TF22000543-2022 HAVALI HÜCRE&TRAFO MERKEZİ 1.ANA ÇERÇEVE CS23000161 ALT ALIMI İŞİ'' ile TÜRKİYE TAŞ KÖMÜRÜ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (TTK) tarafından gerçekleştirilen "2348025-DAĞITIM MERKEZİ TEMİNİ" konulu ihalelere girmiş ve en avantajlı fiyat vererek ihalelerde 1. olmuştur. İSTANBUL ANADOLU YAKASI ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. (AYEDAŞ)'nin vergiler dahil ihale bedeli 816.000 USD (Sekizyüzonaltıbin, Amerikan Doları), TÜRKİYE TAŞ KÖMÜRÜ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (TTK)'nün vergiler dahil ihale bedeli  395.856 Euro (Üçyüzdoksanbeşbinsekizyüzellialtı Euro)'dur. (Güncel baz kurlar ile ihalelerin toplam bedeli 33.783.572, -TL'dir"

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç