Etlik Şehir Hastanesi İşçi ve Personel Alımı İlanı Geliyor 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Etlik Şehir Hastanesi İşçi ve Personel Alımı İlanı Geliyor 2022

Etlik'te yapılan şehir hastanesi bünyesine en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacak. İlan geliyor.

Finans Magazin 30 Mayıs 2022 20:37 1
Etlik Şehir Hastanesi İşçi ve Personel Alımı İlanı Geliyor 2022

Etlik Şehir Hastanesi personel alımı ilanı geliyor.

Şehir hastaneleirne 2022 yılı içinde en az ilkokul mezunlarından yeni personel ve işçi alımı yapılması bekleniyor. KPSS puan şartı aranmadan ve KPSS puanı ile yapılacak sözleşmeli personel ve kadrolu işçi alımında ilan için geri sayımda sona geliniyor.

BAKAN FAHRETTİN KOCA AÇIKLADI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçen gün bir açıklama yaptı. Atama bekleyen sağlık personellerinin sorularını yanıtlayan Bakan Koca, 2022 yılı içinde personel alımı hakkında yaptığı açıklamada, "Yüksek puanlarla beklediğinizin farkındayız, atama için uğraşıyoruz, arttırmaya çalışıyoruz. Bir çalışmamız var fakat yetişir mi henüz kesin değil. Siz de biliyorsunuz atama için çalışıyoruz. İnşallah olur." ifadelerini kullandı.

Bu açıklamanın yanı sıra YHGM'den ulaşılan yetkili bir personelin, "2022 yılı içinde kesin bir alım olacak. Yıl içerisinde olacak ama bu durum sürece bağlı, eğer süreç hızlı bir şekilde ilerlerse sınavdan önceye yetişir eğer süreç ağır işler ve yetişmezse sınavdan sonra olur." dediği öğrenildi. 

Bunun yanı sıra Bakan Koca , yeni personel alımı için çok çalıştığını , alım sayısının artması için uğraştığını söyledi. 

NE ZAMAN AÇILACAK?

Etlik şehir hastanesinin yaz aylarında açılması, yeni alımda Etlik Şehir Hastanesi bünyesine çok sayıda personel alımı yapılması bekleniyor. 

ETLİK ŞEHİR HASTANESİNE PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Yakın zamanda yapılacak personel alımında Etlik Şehir Hastanesine de personel alımı yapılacak. İlanlar geldiğinde bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

YAPILAN GÜNCEL ALIMLAR

Bir kariyer sayfası üzerinden yayınlanan duyurulara baktığımızda Etlik Şehir Hastanesi bünyesindeki iki iştiraki şirkete Laboratuvar Sorumlusu ve Genel Başvuru kategorilerine personel alımı yapıldığına yer verildi. Başvurular https://www.kariyer.net/is-ilanlari/?kw=etlik%20sehir&is=1 adresine yapılıyor. 

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
10 bin işçi alımında yedeklerde kalan işçilerin bu hastanelerde degerlendirilsin sayın bakanım