Ethereum'da Grafikli Analiz Yayınlandı: Yükseliş Ne Zaman?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ethereum'da Grafikli Analiz Yayınlandı: Yükseliş Ne Zaman?

Son dakika haberi: Ethereum ile ilgili son dakika açıklaması geldi ve grafikli analiz yayınlandı.

Kripto Paralar 16 Tem 2022 13:34 0
Ethereum'da Grafikli Analiz Yayınlandı: Yükseliş Ne Zaman?

Grafik analizi yapıldı: Ethereum'da yükselişin başlayacağı tarih ve seviye açıklandı.

En büyük ikinci kripto para olan Ethereum ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada Ethereum'da yaşanacak yükselişin neye bağlı olduğuna yer verildi. 

FAİZ ARTIRIMLARI KRİPTOLARI VURDU

Yüksek gelen enflasyon nedeniyle Fed faiz artırımlarına gitti. Son gelen enflasyonun da beklentileri aşmasının ardından Fed'in 100 baz puan faiz artırımına gideceği ihtimalinin güçlenmesi ile kriptolarda baskılar devam ediyor. 

Baskıların yükselmesi ile birlikte fiyatlar şimdilik kısıtlı bir aralıkta git gel yapmaya başladı. Son haftalarda Ethereum'da 900 dolar ile 1200 dolar arası git geller yaşanırken teknik analiz şu şekilde aktarıldı:

Ethereum 1100 ile 1150 dolar bandında tutunmaya devam ederken bu bandın üzerinde tutunması bundan sonra yaşacak seyir için çok önemli. Ethereum'da yükselişin görülmesi için öncelikle 1300 dolar seviyesinin kırılması gerekmektedir. 1300 dolar seviyesi ciddi bir rahatlama getirmeyecek.

Ciddi bir rahatlama içine girilmesi için Ethereum'un 1700 doları aşması gerekmektedir. Daha sonra hedef ise 2 bin dolar seviyesi. 

Olumsuz senaryoda ise öncelikle 1100 dolar seviyesi kırılır. Eğer bu seviye kırılırsa yeni hedef 840 ile 700 dolar arası olur.

PEKİ NE ZAMAN YÜKSELİR?

Analistler yaptıkları açıklamada Ethereum'un ve diğer kripto paraların yükselmesi için yüksek enflasyon ve faiz ortamının geride kalması gerektiğini söylüyor.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi içermez.
Kaynak: Dünya Gazetesi

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç