Eşine sarkıntılık yapan öz yeğenini öldürdü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Eşine sarkıntılık yapan öz yeğenini öldürdü

Adana'da meydana gelen olayda bir kişi, eşine sarkıntılık yapan öz yeğenini öldürdü.

3.Sayfa 24 Mayıs 2024 0
Eşine sarkıntılık yapan öz yeğenini öldürdü

Son dakika haberler... Adana'da feci olay: Yengesine sarkıntılık yapan kişiyi kadının kocası öldürdü.

Adana'nın Karataş İlçesi Meletmez mahalesinde meydana gelen olayda, ailesi ile birlikte hayvancılık yapan Ahmet Aslan adlı kişi, idialara göre boşanıp tekrar aile büyüklerinin bir araya girmesi ile yeniden birleştiği eşi ile evliliklerini sürdürdü. Adam, eşine sarkıntılık yaptığını öğrendiği yeğeni Batuhan Bulut'u evlerinin eönünde silahla öldürdü.

Olay sonrası hakkında yakalama kararı verilen ve polis ekipleri tarafından yakalanıp tutuklanan 34 yaşındaki Aslan hakkında kasten öldürme suçlaması ile dava açıldı ve dava görüldü.

Mahkemede açıklama yapan Aslan, yeüğeninin kendisine silahla ateş ettiği için onu öldürmek zorunda kaldığını söyledi. Yeneğinin evlerine sürekli gelip gittiğini gördüğünü söyleyen Aslan, onun eşi ile mutfakta konuştuğunu söyledi. Eşinin kendisini aldattığını anladığını söyleyen adam, telefonun dökümünü aldığını söyledi. İncelemeler yaptığında eşinin onunla gece geç saatlere kadar konuştuğuu ve mesajlaştığını fark etti. Mesajları gören ve eşine söyleyen adam, eşinin doğruladığını söyledi ve eşinden boşandığını ifade etti.

Aile büyüklerinin araya girmesi sonrası eşi ile barıştığını söyleyen adam, cinayet günü akşam 22'de bahçe avlusunun açıldığını söyledi. Bahçe avlusunda Batuhan ile kardeşinin olduğunu gördüğünü söyledi. Batuhan'ın ise ona 'Sen C.'den boşanmadın mı? Evde zorla mı tutuyorsun? Bırak ben götüreceğim' dediği iddia edildi.

Bunun üzerine adam, eşinin 3 çocuğunun annesi olduğunu söyledi. Daha sonra Batuhan'ın kardeşine git silahını getir dediğini söylediğini aktaran adam, Batuhan'ın kendisine ateş ettiğini söyledi. Aslan açıklamasında, "O sırada aramızda 20-30 metre vardı. Batuhan bana doğru ateş etti, ben de canımı kurtarmak için kendisine doğru ateş ettim. Yere düştü. Yanına gittim, silah elindeydi 1-2 el daha ateş ettim. Evlerine gidip, ‘Batuhan vuruldu’ diye haber verdim. Öldürmeye niyetim yoktu. Eğer öldürmeye niyetim olsaydı daha önce yapardım, bana silah çekmeseydi ben de çekmezdim. Batuhan elimizde büyüdü, evladımız gibiydi" dedi.

KADININ İFADESİ

Kadın ise Batuhan'ın kendisine sarkıntılık ettiğini söyledi. Kadın, kız kardeşi ile Batuhan'ı evlendirmek için aracı olduğunu söyleyerek, "Ben de tanışmaları için Instagram adreslerini birbirlerine verdim. Kardeşim T.S., Adana'ya gelip 2 hafta kalıp gitti. Batuhan yanıma gelip, 'Yenge ben birine aşık oldum. Sana karşı hislerim var. T.S.'yi de sana yaklaşmak için söyledim' dedi. Kendisini tersledim. Eşim tarladaydı. Batuhan içeri girip bana sarkıntılık yapmaya başladı. Bağırmak istedim, 'Bağırma kimse yok' dedi. Tacizde bulundu. 'Senin için her şeyi göze aldım' dedi. Kendisini itekleyerek kapıdan dışarı çıkarttım. Kapıyı da içeriden kilitledim. Kapıyı tıklattı açmadım. Bana, 'Seni asla bırakmayacağım, dayımdan boşan' dedi. Kendisine cevap vermedim. Batuhan ben avluda çamaşır asarken bile beni izlerdi" dedi.

Mahkeme heyeti Aslan'ın tutukluluğunun devamına karar verdi ve davayı erteledi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç