Eşine cinsel içerikli mesaj gönderen adamı eve çağırıp dövüp istismar etti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Eşine cinsel içerikli mesaj gönderen adamı eve çağırıp dövüp istismar etti

Kocaeli'de eşine cinsel içerikli mesaj atan bir kişiyi evine çağıran kocası, onu dövüp istismarda bulundu.

3.Sayfa 31 Ocak 2024 2
Eşine cinsel içerikli mesaj gönderen adamı eve çağırıp dövüp istismar etti

Kocaeli'de bir kişi, eşi ile cinsel içerikli konuşmalarını yakaladığı komşusunu dövdü ve cinsel istismarda bulundu.

2022 yılında yaşanan olay İzmit Yenidoğan Mahallesi'nde oldu. Halil Zorlutuna adlı kişi, eşi F.Z.'nin kendisini aldattığından şüphelendi ve telefon mesajlarını okudu. Mesajlarda eşi ile komşuları M.Y. adlı kişinin cinsel içerikli yazışmalarnı gören bu kişi duruma sinirlendi ve diğer komşusu Ü.Y. ile plan yaptı. Halil Zorlutuna, yaptığı planda M.Y.'ye mesaj attı ve evine çağırdı.

Bu esnada kendisi ve komşusu Ü.Y. ise odaya saklandı. M.Y. yatak odasına geçtiğinde Halil Zorlutuna oyuncak tabanca ile odaya girdi ve yanında getirdiği beyzbol sopası ile onu dövmeye başladı.

Daha sonra M.Y.'yi çırılçıplak soyan bu kişi, onu dövdükten sonra cinsel saldırıda bulundu ve o anları kayda aldı. Daha sonra kayıt altına aldığı görüntülerle Zorlutuna şantaj yaptı ve M.Y.'nin arabası ile 21 bin liralık ziynet eşyasını aldı.

Olay sonrası .M.Y. adlı kişi polis merkezine gitti ve durumu anlatarak şikayetçi oldu. Bunun üzerine söz konusu isim, karısı ve plan yaptıkları komşuları yakalandı.

Hlail Zorlutuna tutuklanırken diğer isimler adlı kontrolle bırakıldı.

Kocaeli 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından iddianame kabul edildi. Söz konusu iddianamede savcı, zincirleme olarak cebir, tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, Hakaret, Nitelikli yağma, 'Nitelikli cinsel saldırı suçlarının işlendiğini ve Zorlutuna hakkında 46 yıl hapis talep etti.

Kaynak: Finans7

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 6 Ay Önce
Karısına cinsel içerikli mesaj atmış kim adamın yerinde olsa kafasına sıkardı. Savcı birde 46 yıl hapis cezası istemiş
Ziyaretçi 6 Ay Önce
Haksızlık ve adaletsizliktir