Esenyurt'ta korkunç olay: 30. kattan düşen genç kadın feci şekilde can verdi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Esenyurt'ta korkunç olay: 30. kattan düşen genç kadın feci şekilde can verdi

Son dakika haberi geldi: Gelen haberde Esenyurt'ta genç kadın 30. kattan düştü.

3.Sayfa 7 Nisan 2024 0
Esenyurt'ta korkunç olay: 30. kattan düşen genç kadın feci şekilde can verdi

İstanbul Esenyurt'tan son dakika haberi geldi. Gelen haberde feci bir olay meydana geldiği bildirildi. 30. kattan düşen genç kadın feci şekilde can verdi.

İstanbul'un merkez Esenyurt İlçesi'nden bir son dakika habeir geldi. Gece 00.30 sularında Esenyurt'un Zafer Mahallesi Adile Naşit Bulvarı üzerinde bulunan bir sitede meydana gelen feci olayda, iddialara göre kız kardeşi ile aynı dairede ikamet etmekte olan 24 yaşındaki Dilara K. adlı kişi, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı 39 katlı binanın 30. katında bulunan evinin balkonundan site avlusuna düştü.

KARDEŞİNİN DÜŞMESİ SONRASI HEMEN SİTE GÜVENLİĞİNE HABER VERDİ

Durumu fark eden ve büyük şok yaşayan genç kadının kız kardeşi, hemen durumu site güvenliğine iletti. Güvenlik ile birlitke vatandaşlar hemen bölgeye geldi ve genç kızı site avlusunda yerde hareketsiz şekilde buldu.

Hemen bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

SAVCI OLAY YERİNE GELDİ: İNCELEMELER BAŞLADI

İhbar üzerine kısa sürede bölgeye gelen ekipler, yaptıkları ilk müdahalede genç kadının hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay yeri inceleme ekipleri dairede ve sitede incelemelerde bulundu. Olay ile ilgili Cumhuriyet Savcısı bölgeye geldi ve incelemeler sonrası genç kadının cansız bedeni morga kaldırdı.

Olay ile ilgili başlatılan inceleme devam ediyor. Çevrede güvenlik kamera görüntüleri ve olası görgü şahitleri araştırılmaya başlandı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç