Esenyurt'ta Feci Olay: Zorla Ara Sokağa Götürdüğü Kadını Öldürüp İntihar Etti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Esenyurt'ta Feci Olay: Zorla Ara Sokağa Götürdüğü Kadını Öldürüp İntihar Etti

Son dakika haberi: İstanbul Esenyurt'ta feci bir olay meydana geldi. Gelen bilgilere göre dün akşam saatlerinde bir kişi, zorla ara sokağa götürdüğü kadını öldürüp intihar girişiminde bulundu.

3.Sayfa 4 Nisan 2022 08:27 0
Esenyurt'ta Feci Olay: Zorla Ara Sokağa Götürdüğü Kadını Öldürüp İntihar Etti

İstanbul Esenyurt'tan korkunç bir son dakika haberi geldi: Alpaslan Ç isimli bir cani, metrobüsten inen Kader G 'yi zorla alıkoydu ve onu ara sokağa sürükledi. Kadını zorla ara sokağa götüren bu kişi, orada onun boynuna ateş etti ve kadın kanlar içinde yerde kaldı. Daha sonra silahı kendisine doğrultan kişi intihar girişiminde bulundu. Kadın hayatını kaybederken ona saldıran kişi ise ağır şekilde yaralandı ve hastanede tedavi altına alındı. O anlara ait güvenlik kamera görüntüleri de ortaya çıktı.


Önceki gün akşam saat 19.30 sularında meydana gelen olayda Turgut Özal Mahallesi 116 ncı sokakta bir kadın vuruldu. Haramidere Sanayi Metrobüs Durağı üst geçidinden inen Kader G isimli kişinin yanına Alpaslan Ç isimli kişi geldi. Bu kişi kadının kolundan tuttu ve onu zorla bir ara sokağa doğru götürdü. Kader G 'yi zorla buraya getiren cani, onun boynuna ateş etti ve onu kanlar içinde yere bıraktı. Daha sonra Alpaslan Ç isimli kişi silahla kendisine ateş etti ve intihar girişiminde bulundu.


Silah seslerini duyan ve yerde kanlar içinde 2 kişiyi gören çevredeki vatandaşlar hemen durumu sağlık ile polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı. Sağlık ekipleri ise hemen yerde kanlar içinde yatanlara müdahale etti. İki isim de ilk müdahaleleri sonrası hemen hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Ancak burada Kader G isimli kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Kadını öldüren Alpaslan Ç'nin ise yoğun bakımda tedavisine devam edildiğine yer verildi.


ADAMDAN DUMAN ÇIKIYORDU

Olayın görgü şahidi olan Muhammet İçseloğlu isimli kişi olay anını şu şekilde aktardı: "Arabanın anahtarını almaya inmiştim. Burada tartışıyorlardı. Daha sonra erkek, ilk kadına ateş etti, sonra da kendini vurdu. Adamdan duman çıktığını gördüm"


Olay sonrası bölgeye gelen polis ekiplerin bölgedeki incelemesi devam ederken bölgedeki güvenlik kameraları inceleme altına alındı. İncelemelerde metrobüsten inen kadının zorla ara sokağa götürüldüğü görüldü. 



Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç