Esenyurt'ta bir kişi, öz abisini öldürdü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Esenyurt'ta bir kişi, öz abisini öldürdü

İstanbul'da meydana gelen feci olayda bir kişi, öz abisini alacak verecek meselesi yüzünden öldürdü.

3.Sayfa 5 Nisan 2024 0
Esenyurt'ta bir kişi, öz abisini öldürdü

Alacak verecek kavgasında kardeşini öldürdü.

İstanbul Esenyurt'tan bir son dakika haberi geldi. Gelen haberde Esenyurt'ta kardeşler arasında alacak verecek kavgasının çıktığı bildirildi. Gelen son dakika bilgilerine göre küçük kardeş Sefa A. adlı kiinin abisi Mahsun A'ya saldırdığı ve onu bıçakla ağır yaraladığı öğrenildi.

Esenyurt Bağlarçeşme Mahallesi 1196. Sokak'ta meydana gelen feci olayda aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle anlaşmazlık olan abi ile kardeş arasında sözlü tartışma başladı.

KAVGA KISA SÜREDE BÜYÜDÜ

Sözlü tartışma kısa sürede büyüdü ve kavgaya dönüştü. İddialara göre kardeşlerden yaşça küçük olanı Sefa A. adlı kişi, abisi Mahsun A'ya saldırdı ve onu bıçakla yaraladı.

Aldığı bıçak darbelerinden sonra Mahsun A, kanlar içinde yere yığıldı.

SALDIRI SONUCU AĞIR YARALANDI

Hemen çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ile polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine bölgeye kısa sürede çok sayıda ekip gelirken sağlık ekipleri, yaptığı ilk müdahalede Mahsun A'nın ağır yaralı olduğunu tespit etti.

Bölgede ilk müdahalesi yapılan yaralı, ambulansla Esenyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Mahsun A. kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

SALDIRGAN KISA SÜREDE YAKALANDI

Aile yakınları hastanede sinir krizleri geçirirken polis ekipleri, başlattıkları soruşturma kapsamında abisini öldüren Sefa A'yı kısa sürede yakaladı ve gözaltına aldı. Olayla ilgili başlatılan inceleme devam ediyor.

Karakola götürülen Sefa A'nın ifadesi alınıyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç