Esenyurt'ta 17 Yaşındaki Çocuğa Asansörde Taciz
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Esenyurt'ta 17 Yaşındaki Çocuğa Asansörde Taciz

İstanbul'un Esenyurt İlçesi'nde meydana gelen olayda yabancı uyruklu bir kişi, peşinden gittiği 17 yaşındaki çocuğu asansörde taciz etti.

Haberler 29 Mart 2022 14:27 0
Esenyurt'ta 17 Yaşındaki Çocuğa Asansörde Taciz

Esenyurt'ta feci bir olay meydana geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre yabancı uyruklu olduğu öğrenilen 35 yaşındaki bir kişi, takip ettiği 17 yaşındaki gence asansörde tacizde bulundu.


27 MArt günü İstanbul'un Esenyurt İlçesi'nde meydana gelen olayın görüntüleri ortaya çıktı. Saat 23.30'da meydana geldiği bildirilen olayda , yabancı uyruklu olduğu öğrenilen 35 yaşındaki H.I. isimli bir kişi, 17 yaşındaki S.A. isimli çocuğun peşine düştü. Çocuk asansöre bindi ve bu kişi de onun ardındna asansöre bindi. Asansör kapısının kapanmasının ardından saldırgan, küçük çocuğun üzerine doğru gitmeye ve onu öpmeye , ona dokunmaya çalıştı.


S.A. isiml, çocuk ise bu duruma tepki gösterdi ve kamerayı göstererek ondan kurtulmak istedi. Ancak saldırgan durmadı ve onun vücuduna dokunmaya çalıştı. Asansör kapısının açılmasından sonra S.A. isimli çocuk hemen kendisini dışarı attı. Çocuk yaşanan durumu ailesine anlattı ve ailesi hemen polis ekiplerine haber verdi. Haber verilmesi üzerine bölgeye gelen ve kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri H.I. isimli kişiyi yakaladı ve onu gözaltına aldı.


Karakola götürülen bu kişi, ifadesinin alınmasının ardından savcılığa sevk edildi.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç