Esencılıs Tarzı Tedavi: Hafızasını Kaybetmiş Kadına Şok Yaşatmak İçin Silahla Saldırdılar
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Esencılıs Tarzı Tedavi: Hafızasını Kaybetmiş Kadına Şok Yaşatmak İçin Silahla Saldırdılar

Esenyurt'ta meydana gelen olayda hafızasını kaybeden bir kadına şok yaşatmak için kuru sıkı ile silahlı saldırı düzenlediler.

Yerel Haberler 11 Haz 2022 13:58 0
Esencılıs Tarzı Tedavi: Hafızasını Kaybetmiş Kadına Şok Yaşatmak İçin Silahla Saldırdılar

Esenyurt tarzı tedavi: Hafıza kaybı yaşayan kadının şok geçirmesi gerekiyor denince kuru sıkı tabanca ile saldırı düzenlediler.

İstanbul'un Esenyurt İlçesi'nden bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Esenyurt'ta Bağlarçeşme Mahallesi'nde bulunan bir sokakta meydana gelen oalyda, servis aracının arka tarafına saklanan bir kişi, yanında getirdiği kruu sıkı tabanca ile  yolda geçen iki kadına doğru ateş açtı ve bölgeden kaçtı.

Şans eseri 2 kadın yara almadan olaydan kurtulurken yaşananlar kameralara yansıdı. Saldırganın silahlı saldırı sonrası kaçtığı ve 2 kadının da olay sonrası bölgeden yürüyerek yollarına devam ettiği görüldü. Görüntüler sosyal medya üzerinde çıktıktan sonra polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Başlatılan soruşturma kapsamıdna görüntüler izlendi ve polisler, saldırganı yakaladı. Yakalanması sonrası gözaltına alınıp emniyete götürülen kişinin ifadesi alındı. Kadınlar da polis merkezine geldi. 

Kadının akrabaları verdikleri ifadede, görüntüde yer alan kadının hafıza kaybı yaşadığını ve bu nedenle bir şok geçirmesi için böyle bir organizasyon yaptıklarını söyleyerek, “Görüntülerdeki kadın, akrabamız. Bir kaza sonucu Hafıza Kaybı yaşadı. Hafıza kaybının geçmesi için doktoru 'Şok geçirmesi lazım' dedi. Biz de böyle bir şey planladık" ifadelerini kullandı.

Ateş eden kişinin ise kadının akrabası olduğu öğrenildi. Kadın akrabalarından şikayetçi olmadı. 

Yaşanan olay ile ilgili soruşturma devam ediyor. İşte yaşanan o olayıdan gelen fotoğraflar:

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç