Erşan Kuneri'ye Sigara ve Alkol Davası: Cem Yılmaz'dan İlk Açıklama Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Erşan Kuneri'ye Sigara ve Alkol Davası: Cem Yılmaz'dan İlk Açıklama Geldi

Son dakika haberi: Erşan Kuneri'ye açılan sigara ve alkol davası için Cem Yılmaz'dan son dakika açıklaması geldi.

Kültür Sanat 22 Kasım 2022 13:19 0
Erşan Kuneri'ye Sigara ve Alkol Davası: Cem Yılmaz'dan İlk Açıklama Geldi

Erşan Kuneri'ye açılan sigara ve alkol davası için son dakika açıklaması geldi.

Önceki gün bir dernek Cem Yılmaz'ın yönetmenliğinde ve oyunculuğunda çekilen , Netflix üzerinde yayınlanan Erşan Kuneri adlı dizi hakkında şikayetçi oldu. Söz konusu şikayette Erşan Kuneri adlı dizide sigara ve alkole özendirme olduğuna yer verildi.

Bu olay sonrası Cem Yılmaz'dan son dakika açıklaması geldi. Yılmaz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Bin dert var ama ben yiine görevimi (!) yapayım .Bir dernek -25 yıldır yapıldığı gibi- beni, filmimi savcılığa şikayet etmiş ! İddia da ben sigara kartellerinden para alıyormuşum ve filmlerde sigara içiyormuşum. Ey dernek seni ciddiyete davet ediyorum ! Ama sen bilirsin"

SUÇ DUYURUSUNUN DETAYLARI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına geçen günlerde yapılan suç duyurusunda şu ifadelere yer verildi: "Şüphelinin, içerik platformunda yayımlanan 'Erşan Kuneri' adlı dizisinde hemen hemen her sahnesinde alkol ve sigarayı özendirici eylemlerde bulunduğu açık olup, sigara ve alkol kartellerinden gizli anlaşmalarla menfaat temin ettiği düşünülmektedir."

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç