Erken Rezervasyonda Büyük Kampanya: Ucuza Tatil Yapacaklar Bu Fiyata Bir Daha Bulamazsınız
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Erken Rezervasyonda Büyük Kampanya: Ucuza Tatil Yapacaklar Bu Fiyata Bir Daha Bulamazsınız

Tatil yapmak isteyen vatandaşlar için son dakika haberi geldi. Gelen haberde erken rezervasyonda büyük kampanya başlatıldığına yer verildi.

Yaşam 11 Kasım 2022 08:19 0
Erken Rezervasyonda Büyük Kampanya: Ucuza Tatil Yapacaklar Bu Fiyata Bir Daha Bulamazsınız

Tatil yapmak isteyenlere erken rezervasyon müjdesi geldi.

2023 yılında tatil yapmayı planlayan vatandaşları sevindiren son dakika haberi geldi. Turizm sektöründen gelen son dakika açıklamasında birçok turizm firması, 2023 yılı için erken rezervasyon kampanyası başlattı. Erken rezervasyonda fiyatların normalden daha uyguna verileceği bildirilirken gelecek seneye göre gelecek zamların da hesaba katılması durumunda vatandaşların oldukça uygun fiyata tatil yapabileceğine yer verildi.

Sene boyu çalışan vatandaşlar, özellikle yaz aylarının gelmesi ile birlikte tatil yapmayı planlıyor. Ancak son dönemlerde fiyatlara ciddi oranda gelen zamlarla birlikte birçok vatandaş, ya tatil yapmaktan vazgeçiyor ya da daha uygun fiyatlı tatil yollarına başvuruyor.

Ucuz tatil denince vatandaşlar mecburen ya çadır alarak çadır kuruyor ve konaklamam asrafından kurluluyor ya da daha ucuz otellerde konaklamayı tercih ediyor.

SENEYE EN AZ YÜZDE 60 ZAM

Sektör temsilcileir yaptıkları son dakika açıklamasında , gelecek sene tatil fiyatlarına en az yüzde 60 oranında bir zam geleceğini söyledi. Gelecek zamla fiyatların daha da yukarı çıkacağına yer verilirken erken rezervasyonda fiyatların hem indirimli olduğu, hem de gelecek sene gelecek zamlar düşünüldüğünde oldukça uygun fiyata gelebileceği aktarıldı. Erken rezervasyonda ciddi bir kar elde edileceğini belirten sektör temsilcileri, gelecek zamlar düşünüldüğünde bunun iyi bir yatırım aracı olacağını söyledi.

Özellikle 2021 yılında, 2022 yılı için erken rezervasyon yapan vatandaşların oldukça kar ettiğini, çok daha ucuz fiyatlara tatil yaptığını belirten sektör temsilcileri, gelecek sene daha pahalıya tatil yapmak istemeyenler için erken rezervasyon yapmalarını önerdi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç