Ereğli'den KAP geldi: Borsada 1 milyar liralık hisse alımı yapılacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ereğli'den KAP geldi: Borsada 1 milyar liralık hisse alımı yapılacak

Son dakika haberi: Ereğli'den hisse alımı hakkında açıklama geldi. Yapılan açıklamada 1 milyar liralık hisse alımı yapıldığına yer verildi.

Borsa 28 Nisan 2023 15:07 0
Ereğli'den KAP geldi: Borsada 1 milyar liralık hisse alımı yapılacak

Son dakika KAP haberi: Ereğli hisse alımı yapacak.

EReğli Demir Çelik tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan bildirime baktığımızda Ereğli Demir Çelik'in 1 milyar liraya hisse alımı yapılacağı görüldü.

27 Nisan'da yapılan yönetim kurulunda alınan karara göre 1 milyar liralık fon ayrımı yapıldığına yer verilirken şu ifadelere yer verildi:

"Şirketimizin 31 Mart 2023 tarihli 79 no.lu Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda onaylanmış olan "Pay Geri Alım Programı" ve 27 Nisan 2023 tarihli Yönetim Kurulu kararı kapsamında verilen yetkiye istinaden;

- Şirketin kendi paylarını geri alması için ayrılacak fonun en fazla 1.000.000.000,00 (Bir Milyar Türk Lirası) olarak belirlenmesine,

- Pay geri alımına ilişkin gerekli her türlü işlemi yapmak üzere Yönetim Kurulu Üyesi ve Murahhas Aza ile Finansal Yönetim ve Mali İşler Grup Başkan Yardımcısı'nın münferiden yetkilendirilmelerine karar verilmiştir"

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç