Erdoğdu Olayında Yeni Video
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Erdoğdu Olayında Yeni Video

Aykut Erdoğdu olayında ses kaydından sonra bir de video paylaşıldı. Söz konusu videoda dolarla milletvekili oluyorlar iddiası ortaya atıldı.

Siyaset 27 Haz 2022 10:31 0
Erdoğdu Olayında Yeni Video

CHP'li Aykut Erdoğdu'nun ses kaydı sonrası yeni video ortaya çıktı.

Erdoğdu'nun boşandığı eşi Özge Erdoğdu'ya ait olduğu iddia edilen bir hesaptan servis edilen görüntüler gündeme düşmüştü. Gündemde geniş yer bulan videodan sonra bir son dakika açıklaması daha geldi. 

Görüntülerden sonra CHP'li Erdoğdu bunu doğrulamış ve bir özür dilemişti.

"Özge" adıu ile açılan videodan sonra bir son dakika açıklaması gelmiş ve CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, söz konusu ses kaydını doğrulamış ve yeni eşinden özür dilemişti. Erdoğdu açıklamasında, "Bu akşam eski eşimle birkaç ay önce yaptığım bir telefon konuşması sosyal medyaya düştü Bu konuşma görüntülü olarak kaydedilmiş Şartlar ne olursa olsun eski eşim ve çocuğumun annesi hakkında kötü bir şey söyleyemem Eşim Tuba şu an hastaneye kaldırıldı… Ben yanında olabilmek için Ankara'dan yola çıktım Yaşattıklarım için kendisinden bütün kalbimle özür diliyorum Şu an tek derdim oğlumu ve eşim Tuba'yı bu yaşananların şokundan koruyabilmek"  demişti.

YENİ VİDEO

Bu ses kaydının yankıları sürerken bir son dakika açıklaması daha geld ve Tuba Torun ile Özge Erdoğdu'ya ait olduğu belirtilen ses kayıtlarında Tuba Torun'un "Dolarla milletvekili oluyorlar, ben burada sabahtan akşama kadar kadın hakları diye yırtınıyorum. Birine inandım tamam mı ve inandığım için de evet kendimi ortaya koydum. Ve şu anda da istifa edeceğim." dediği duyuldu.

Söz konusu ses kaydının devamında ise karşı tarafta olan Özge Erdoğdu'nun "Tuba bir sakin ol hayır" dediği Torun'un ise yeniden "Ben buranın adaletsiz bir dünya olduğunu biliyordum ama bu kadar adaletsiz olduğunu bilmiyordum Özge. Çünkü benim bakılması gereken bir annem var" dediği duyuluyor.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç