Erdoğan'ın Taklidini Yapan Muhammed Nur Nahya, Bu Sefer Pazarda
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Erdoğan'ın Taklidini Yapan Muhammed Nur Nahya, Bu Sefer Pazarda

Cumhurbaşkanı ERdoğan'ın taklidini yapan Muhammed Nur Nahya, yeni bir video yayınladı.

Yaşam 11 Mayıs 2022 19:49 0
Erdoğan'ın Taklidini Yapan Muhammed Nur Nahya, Bu Sefer Pazarda

Sesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sesinin bire bir aynısı olan ve TikTok hesabı üzerinden yayımladığı videolarla adından çokça bahsettiren Muhammed Nur Nahya yeni video yayınladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine has karakteristik bir sesi var. Ses tonu ve vurgulamaları ile konuşmalarını gayet iyi bir hitabetle yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sesinin taklit edilmesi biraz zor.

Ancak Muhammed Nur Nahya isimli fenomenin sesi , ses tonu ve vurgulamaları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aynısı. Bu yeteneğini iyi şekilde kullanan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesini iyi şekilde taklit eden Nahya, çektiği eğlenceli videolarla adından çokça bahsettirmeye başladı. Söz konusu videolar sosyal medya üzerinden çokça paylaşıldı ve yorum aldı. 

Son dönemlerde artan hayat pahalılığına dikkatleri çeken Nahya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesi ile pazara, akaryakıt istasyonuna ve sokaklara çıkıyor ve eğlenceli videolar çekiyor. 

PAZARDA

Son videosunda pazara çıkan Nahya, telefonla konuşuyor ve Pazara çıkması gerektiğini söylüyor. Bunun üzerine Nahya pazara çıkıyor ve Cumhurbaşkanı Erdoğanmış gibi pazarda geziyor alış veriş yapıyor. İşte eğlenceli anlara sahne olan o video:

AKARYAKIT İSTASYONUNDA

Daha önceki videosunda akaryakıt istasyonuna giden Nahya, yine eğlenceli anları sahneleri. Akaryakıt fiyatlarındaki artışlara dikkatlerin çekildiği bu görüntüler kısa sürede çokça paylaşılmıştı İşte o anlar:

Bu videolar sosyal medya üzerinde kısa süre içinde çokça paylaşıldı. 

Kaynak: Sözcü

FİNANS7.COM | ANKARA

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç