Erdoğan'ın 'Son Seçimim' açıklamasına Bahçeli'den cevap: 'Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Erdoğan'ın 'Son Seçimim' açıklamasına Bahçeli'den cevap: 'Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son seçimim açıklamasına Bahçeli'den ilk değerlendirme geldi. Bahçeli, bırakma çağrısında bulundu.

Haberler 17 Mart 2024 3
Erdoğan'ın 'Son Seçimim' açıklamasına Bahçeli'den cevap: 'Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın'

Bahçeli'den Erdoğan'a çağrı geldi.

Bugün Ankara Spor Salonu'nda Milliyetçi Hareket Partisi'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı yapıldı. Yapılan kurultayda kürsüye geçen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, burada dikkat çeken ifadeler kullandı.

Davalarının zor ve ağır olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan MHP Lideri Bahçeli, "Ucuz yoldan menfaat umanların harcı değildir. Davamız mazlumların davasıdır, gariplerin davasıdır. Davamız Türk milletinin davasıdır, Allah'ın davasıdır. 55 yıl boyunca milli ve manevi değerlerimizi savunduk" ifadelerini kullandı ve şunları söyledi:

"Çanakkale'yi geçemeyenler şimdi Türkiye'yi geçmeye uğraşıyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin yüz yıllık mirasını yağmalayan habis güruh milletimizi mağlup etmek için yanıp tutuşuyor"

SANDIKTA BEDELİNİ ÖDEYECEKLER

Açıklamasında CHP'yi eleştiren MHP Genel Başkanı, "Muhalefet baktığını göremiyor, gördüğünü idrak edemiyor. CHP rotasını kaybetmiş, DEM'lilerin kuyruğuna takılmıştır. Kimin genel başkan olduğu belli olmayan bir kaos ortamı hakim. DEM'lenip PKK ile ittifak kurmanın bedelini sandıkta ödeyecektir. CHP'yi Saraçhane'den yöneten zatın artık vakti dolmuştur" dedi ve "Ofislerde utanmadan, sıkılmadan balya balya para sayan CHP, kent uzlaşısı altında DEM ile itifakının hesabını 14 gün sonra verecektir" değerlendirmesinde bulundu.

TERÖR BİTECEK

Türkiye'nin eyi yüzyılında terörün kesinlikle biteceğini söyleyen Bahçeli, "Türkiye Cumhuriyeti'ni kader birlikteliği yapanlar kurmuştur. Ayırmadan, ayrışmadan Türkiye için çalışacağız. Her türlü ayrımcılık, bölücülük, ırkçılık, yabancı düşmanlığı ayaklarımızın yedi kat altındadır. Türkiye'nin bir Kürt sorunu yoktur, buna mukabil çok tehlikeli bölücülük ve terör sorunu vardır. Bölücü terör sorunu, yeni yüzyılda kesinlikle bitecektir" dedi.

ERDOĞAN'A ÇAĞRI

Geçen gün yaptığı açıklamada bu benim son seçimim diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bırakmama çağrısında bulunan Bahçeli, "Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın, yanındayız. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 4 Ay Önce
buna biri desin ya dem partiyi meclis kürsüsüne siz çıkardınız TBMM kürsüsünde konusmalarinin yolunu açıp kansizlihginizi gosterdiniz
Ziyaretçi 4 Ay Önce
bizi birakma reis devamke
Ziyaretçi 4 Ay Önce
🤔